Fødevaredagen

Fødevaredagen er hele branchens fyrtårn, hvor videndeling, netværk og kåring af branchens ildsjæle er i centrum.

 

Hindsgavl Slot er klar. De fynske kokke står parat. Landbrug & Fødevarer åbner slotsporten på og ruller løberen ud til årets store branchedag - Fødevaredagen.

Hele året har det sydet og boblet hos os, og vi er stolte af at præsentere et program med stærke personligheder, de nyeste analyser og gastronomi på højeste plan.
I år kigger vi på temaet bæredygtighed. Hvad skal branchens greb være? Og hvordan sørger vi for, at toget ikke bare kører forbi? Vi sikrer, at du er up-to-speed, også i forhold til dine kunder og gæster.

Du vælger selv din vej gennem dagen. Glæd dig til:
- Inspiration til din kategori
- Nye indsigter om forbrugerne
- Årets vigtigste branchedebat
- Not-to-miss awardshow, hvor Andreas Bo afslører vinderne af Frugt- og grøntprisen, Økologiske Køkkenroser, MejeriprisenSlagterprisen og Kantineprisen

Program 
Dyk ned i årets spændende program og sæt kryds i kalenderen ved den 26. september 2017, hvor vi igen samler hele fødevarebranchen på Hindsgavl Slot i Middelfart.  

Tilmelding
Send en mail til foedevaredagen@lf.dk, hvis du ønsker at modtage en invitation. Det koster 3.000 kr. at deltage. Vi glæder os til at se dig til en dag i fødevarernes tegn.   

Se film fra FD16

Genoplev highlights fra Fødevaredagen 2016 i lyd og billeder.