Trends og inspiration

Trends og inspiration



Vinder af Årets ret med Gris 2017: Fru Larsen

Der var spænding til det sidste, men Tommy Friis fra Hotel & Restaurant Fru Larsen vandt Årets ret med Gris 2017 med en ret af haler fra frilandsgris, solsikker, løgbouillon & hasselnødder.

Smagen af gris

Det er meget moderne at sætte beskrivende ord på, hvordan forskellige fødevarer smager. Kød bidrager med mere end umami, og gris kan noget helt særligt på en middagstallerken. Op til julemåneden 2017 har Svensk Kött lavet en sensorisk analyse af grisekødets smagsspektrum i samarbejde med Tala Smak. Denne analyse har givet os ord, der kan bruges til at beskrive smagen af gris.

Det magiske Minut

Det magiske Minut giver dig inspiration og vejledning til spændende og velsmagende opskrifter med gris. Brug dem selv, eller anbefal dem til dine kunder eller besøgende. Du kan se mange flere opskrifter og videoer på Youtube eller finde dem på www.denmagiskegris.dk– og så tager det kun ét minut.