De nominerede til årets fagpriser er fundet

Der er nu udvalgt kandidater, som kan noget helt særligt. Se, hvem der kan forvente uanmeldt besøg af en skarp jury.

 

Igen i år er der skarp konkurrence, når vinderne af Økologiske Køkkenroser, Kantineprisen, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen skal findes. Prisernes juryer har udvalgt årets nominerede, som er de skarpeste indenfor deres felt. Måske du kender nogle af dem? Det kan du spotte på listen herunder.

Nominerede til Kantinepriserne 2017
I kategorien 'Kantiner i virksomheder'
Køkkenchef Giovanni Fico, Meyers Contract Catering, Bech-Bruun, København
Restaurantchef Andreas Ebbesen, Fazer Food Services A/S, BESTSELLER, Aarhus
Daglig leder Mads Bondrup Hansen, SE Syd Energi, Esbjerg

I kategorien 'Kantiner på uddannelser' 
Køkkenchef Claus Langballe Frandsen, IBC Innovationsfabrikken, Kolding
Køkkenchef Kasper Baggesgaard Andersen, Food by Coor, UCC Campus Nordsjælland, Hillerød

Læs mere om Kantineprisen

Nominerede til Slagterprisen 2017
I kategorien 'Slagtere i dagligvarebutikker'
Slagtermester Daniel Jensen, Kvickly Vericentret, Risskov
Slagtermester René Høyer, MENY, Grenå
Slagtermester Christian S. Hansen, Salling Super, Aarhus
Slagtermester Søren Rasmussen, MENY, Hellerup

I kategorien ’Privatslagtere’ 
Slagtermester Marco Hellerup, Slagteren i Højslev, Højslev
Slagtermestrene Bjarke og Mark, Slagter-Riget, Aarhus
Slagtermester Bent Lilholm, Slagter Lilholm, Rødovre Centrum, Rødovre
Slagtermester Palle Christensen, Slagter Frimann, Roskilde

Læs mere om Slagterprisen

Nominerede til Mejeriprisen 2017
I kategorien 'Discountkæder'
Mejeriansvarlig Lars Thomsen, Lidl, Thisted
Mejeriansvarlig Ian Dalsgaard, Rema1000, Allerød
Mejeriansvarlig Lina Nilsson Thomsen, Netto, Nørrebrogade København

I kategorien 'Supermarkeder'
Mejeriansvarlig Allan Freese, MENY, Hørsholm
Mejeriansvarlig Maria Bonde, Bilka One Stop, Fields, København

Læs mere om Mejeriprisen

Nominerede til Økologiske Køkkenroser 2017
I kategorien 'Central- og hospitalskøkkener'
Patientkøkkenet og kantinen, Regionshospitalet Randers
Køkkenet i DeVika, Nexø Bornholm

I kategorien 'Daginstitutioner, mad til børn og unge'
Køkkenleder Connie Wipplinger, Madhuset Ørestad skole, København
Køkkenleder Marie Renvald, Børnehuset Skjoldungerne, Lejre

I kategorien 'Plejehjem med lokale produktionskøkkener eller leve-bo miljøer' 
Køkkenet, Plejecenter Solterrasserne, Valby 
Køkkenerne, Vores køkken i Skanderborg kommune, Skanderborg

I kategorien 'Sociale institutioner og leve-bo miljøer' 
Køkkenleder Ann-Mari Matzen, Margueritten, Snekkersten
Køkkenet, Blindecenter Bredegaard, Fredensborg

Læs mere om Økologiske Køkkenroser

Nominerede til Frugt- og grøntprisen 2017
I kategorien 'Discountkæder'
Frugt- og grøntansvarlig Tobias Dickow, Rema1000, Nykøbing Falster
Butikschef og frugt- og grøntansvarlig Pia Laursen, Fakta, Skanderborg
Frugt- og grøntansvarlig Peter Nielsen, Lidl, Thisted

I kategorien 'Supermarkeder'
Frugt- og grøntansvarlig Alexander Hansen, Føtex, Nørrebro i København
Frugt- og grøntansvarlig Kasper Bjørn Petersen, MENY, Hellerup
Frugt- og grøntansvarlig Brian Lund Jensen, Kvickly, Hadsten 

Læs mere om Frugt- og grøntprisen

Vil du vide mere?
Læs mere om priserne og kategorier og find pressemateriale via linksene under de forskellige priser. 
Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 26. september på Hindsgavl Slot.

Kan du huske vinderne fra 2016? Find dem her.