Hjælp dine kunder: Den perfekte flæskesteg

Dine kunder har mange spørgsmål til, hvordan flæskestegen bliver en succes. Henvis til en forbrugervenlig guide, som hjælper dem på vej.

 

Julen nærmer sig. Og det gør højsæsonen for flæskesteg også. For danskerne er der prestige i at tilberede en flæskesteg, hvor sværene er sprøde og kødet er saftigt og mørt. Men det kan så nemt gå galt. Vi har fundet en guide, som tager dine kunder i hånden.

Læs mere: Fru Larsen vinder Årets ret med Gris 2017

Hjælp til dine kunder
Hvor mange grader skal ovnen være på? Hvor lang tid skal flæskestegen have? Og skal stegen hvile? Der er mange spørgsmål, som skal besvares, når dine kunder skal lave flæskesteg. Og de skal ovenikøbet huske alle dine gode råd, indtil de når hjem til køkkenbordet. Vi har fundet en guide, som tager dine kunder i hånden og i enkle trin fører dem til den perfekte flæskesteg.

Vejen til mersalg
Hvis dine kunder har fået god service og haft en god oplevelse med det produkt, de købte – så kommer de igen. Og måske anbefaler de dig til andre. Guide og vejledning er altså en sikker vej til mersalg. Grib julehøjtidens chance for at give dine kunder en god oplevelse, så de vender tilbage. Henvis dem til guiden herunder.

Guide fra voresmad.dk: Lav den perfekte flæskesteg

Læs mere: Har du styr på dyrevelfærden?