Fru Larsen vinder Årets ret med gris 2017

Der var spænding til det sidste, men Hotel & Restaurant Fru Larsen løb med sejren med en ret af haler fra frilandsgris og solsikker. Bliv inspireret af konkurrencens retter og se fotos fra dagen.

Islandsk skyr til tops i international mejeridyst

En skyr med æble fra det islandske mejeri MS Selfossi vandt konsum-kategorien i årets International FOOD Contest i Herning. Kategorierne ost og smør blev vundet af Taulov og Holstebro Mejeri.

Tillykke til branchens allerbedste

Der er mennesker, der altid gør lidt ekstra. Udvikler sig. Går forrest. Det gør vindere af Landbrug & Fødevareres 12 fagpriser, der blev kåret på Fødevaredagen.

Seks veje til øget frugt-og grøntsalg

Vi har været på tur hos årets nominerede til Frugt- og grøntprisen. På turen har vi samlet de bedste tips til mersalg. Lær af de bedste – og bliv inspireret før din nabobutik.

Her er vinderne af Embla

Vores nordiske naboer løb med de eftertragtede Embla-statuetter, da den fælles, nordisk madpris blev uddelt for første gang.

Spændende navne i spil i ny nordisk madpris

Hvem er nordens bedste madhåndværker? Eller nordens bedste madiværksætter? Spændingen bliver først udløst til august, men nu er de nominerede til Embla – en ny nordisk madpris – fundet. Juryerne i de nordiske lande har været på arbejde, for der har været mange gode indstillinger til prisen.

Mesterkok får pris for sit bidrag til dansk gastronomi

Francis Cardenau modtager ’Den Dybe tallerken’, der er Dansk Fødevare Forums kvalitets- og innovationspris. Mesterkokken får prisen for sit store og mangeårige bidrag til dansk gastronomi.

Nu er de nominerede til årets fagpriser fundet

Der er nu udvalgt kandidater, som kan noget helt særligt. Se, hvem der kan forvente uanmeldt besøg af en skarp jury.

Vær med når ny madpris hylder det nordiske køkken

Vil du forsvare Danmarks ære, når vi skal dyste mod de nordiske lande om at vinde madprisen Embla? Indstil dig selv eller dine favoritter nu. Du kan stille op i syv kategorier.

Jagten på branchens bedste er gået ind

Kender du fødevarebranchens skarpeste fagpersoner indenfor detail og foodservice? Så indstil dem til årets priser nu. Som noget nyt, har Kantineprisen fået en ekstra kategori til kantiner på uddannelsessteder.

Hvad får man ud af at vinde en pris?

Udover anerkendelse er der rigtig god markedsføring i at vinde en af Landbrug & Fødevarers fagpriser. Det røber rapporter, som samler omtalen af de dygtige prisvindere fra 2016.

Britisk ost vinder international mejeridyst

En lagret cheddar sikrede det britiske Arla-mejeri Taw Valley Creamery sejren i ostekategorien under International FOOD Contest 2016. Det er andet år i træk, at mejeriet vinder.

Søllerød Kro vinder Årets ret med Gris 2016

Der blev smovset gennem 14 lækre retter fra danske topkokke, før vinderen af Årets ret med Gris 2016 kunne kåres på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Genoplev højdepunkterne fra Fødevaredagen

Der blev inspireret, netværket og jublet, da Fødevaredagen 2016 blev afholdt på Hindsgavl Slot. Vi bringer highlights fra dagen – i film og billeder.

Stort tillykke til branchens allerbedste

De bedste fra fødevarebranchen blev kåret på Fødevaredagen, hvor hele 11 priser blev uddelt. Se de glade og stolte vindere af fagpriserne i 2016.

Pssst - Så afslører vi hemmeligheden!

De nominerede til 2016's fagpriser er fundet! Se hvem der kan se frem til uanmeldt jurybesøg og måske løbe med sejrstrofæet, når vinderen kåres på Fødevaredagen.

Frugt- og grøntprisvinder blev fagchef

Nu blænder Frugt- og grøntprisen for 2016 op igen, og en pris kan føre meget med sig. For Tommy Johannesen fra Kvickly blev midtjysk butik udskiftet med en stilling som faglig chef på kædeniveau.

Har du indstillet dine favoritter?

Jagten på kandidaterne til årets priser anno 2016 er i fuld gang. I år ser en ny pris dagens lys, når Danmarks bedste mejeriafdelinger kåres.

Store Smagedagsprisen

Vinderen af årets pris blev fundet i en ukendt parkeringskælder i Aarhus.

Tillykke til branchens allerbedste

Danmarks bedste kantineleder, slagtere og frugt- og grøntansvarlige blev fejret på Landbrug & Fødevarers store fødevaredag. Se de glade vindere fra 2015.

Her er branchens bedste

Vi hædrer landets fremmeste slagter, frugt- og grøntansvarlig og kantineleder. Se, hvem der er nomineret til de store priser i 2015.

Sundeste mødeservering 2015

Juryen har kåret Liselotte Kira Gregers Andersen, kantinen hos BDO Aarhus, som vinder af ’sundeste mødeservering 2015’ i en af Store Smagedags konkurrencer.

Hvor er landets bedste Kantine?

Rigtig mange gode kantiner var indstillet, og nu er de fire nominerede til Kantineprisen 2015 fundet.

Landets vigtigste dagligvarekæder gik catwalk på Axelborg

I denne uge har 14 dagligvarekæder besøgt Axelborg og præsenteret deres bud på Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling, i håbet om at blive nomineret til Frugt- og grøntprisen 2015.