Årets Ret med Gris
Gastro-konkurrencen Årets Ret med Gris afholdes i 2022 for 11. gang. Konkurrencen fokuserer på brugen af gode, lokale råvarer, og historiefortællingen der omkranser maden på tallerkenen. Vinderen af konkurrencen er den kok eller restaurant der kan vise flotte håndværksmæssige teknikker med smagfulde udskæringer, og som kan skabe velsmag med grisekød på en måde så tænderne løber i vand.
I 2021 var det den københavnske restaurant Palægade, der trak det længste strå med deres unikke bud på en moderne udgave af brændende kærlighed, der havde grisen som hovedrolle i form af både grillet bryst og sauce lavet på stegte griseben og røget spæk.
Årets Ret med Gris arrangeres af Landbrug & Fødevarer med støtte fra Norma & Frode S. Jacobsen Fond og Svineafgiftsfonden i samarbejde med spiseguiden Whiteguide.
Du kan også gå ind og følge med på vores Facebook-side. Følg Årets Ret med Gris på Facebook.