Masterclass: Gris og grønt – hinandens bedste venner, Aarhus
IKKE FLERE LEDIGE PLADSER - LUKKET FOR TILMELDINGER
Er du nysgerrig på det grøntsagsbaserede køkken og ikke mindst på hvordan grisen passer ind som smagsgiver?
Kom og smag med, når en af Danmarks skarpeste grøntsagskokke og en smagsforsker inspirerer til, hvordan du kan arbejde med gris og grønt i dit køkken.
09.00 | Velkomst, morgensnacks og præsentationsrunde
09.30 | Landbrug & Fødevarer – hvorfor griseakademi?
10.00 | Køkkenchef og ejer, Christian Bøjlund fra Frederiksgade 42 fortæller om sit grønsagsbaserede køkken, sit 80/20-koncept og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken. Glæd dig til små smagsprøver undervejs.
11.15 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om grisens smag – Nyt studie viser noter af trøffel, rose, kukomi mv.
12.15 | Vi går til LALA Foods laboratorium i Mejlgade og besøger Søren Kristensen
12.45 |Køkkenchef, Søren Kristensen guider dig. Nyd en praktisk workshop og lav din egen frokost med gris og grønt
13.45 | Opsamling
14.00 | Farvel og tak
Lyder det som noget for dig, så tag fat i din kollega, find din kreative side frem og tilmeld dig.