Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:

18.11.2019
9-14 (tbc)

Målgruppe:

Kokke

Pris:

Gratis. Men der opkræves no-show-fee på 500 kr.

Sted:

Kødbyen, København V

Udbytte:

En ny forståelse for det gode håndværk og muligheden for at blive skarpere på tidens store gastrotrend. Du får tips og tricks til hvordan du mestre håndværket bag pølsen. Der er fokus på praktik, faglighed og smag.

Pølsemasterclass - meget mere end slagternes romkugle

Pølsen er langt mere end blot slagterfagets romkugle. Pølser er nemlig trendy, smagfulde og håndværk på topplan, der kan imponere jeres gæster og åbne deres øjne for nye smage og indtryk.

Kom med når Landbrug & Fødevarer holder pølsemasterclass, hvor du bl.a. kan lære et håndværk fra bunden, der ramme plet på tidens trends ift. madspild, smag, kvalitet og bæredygtighed.

Vi har allieret os med dygtige slagtere, der kan få dig godt i gang med pølsehåndværket, og så er vi klar med viden og indsigter om markedet.

Info følger, men sæt kryds i kalenderen d. 18. november 2019.

Arrangementet afholdes i Kødbyen i København.

 

Arrangementet er finansieret af Svineafgiftsfonden.

 

Se også