TALKS & TASTINGS
TALKS & TASTINGS

TALKS & TASTINGS

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:

30.11.2020
09:00-15:00

Målgruppe:

Kokke, landmænd, slagtere

Pris:

Gratis. Men der opkræves no-show-fee på 500 kr.

Sted:

Axelborg, Axeltorv 3 - 1609 København V

Udbytte:

TBA

Smagssymposium

Kl. 09.00 – 09.30 Velkommen og intro v. Landbrug & Fødevarer

Kl. 09.30 – 10.15 Jens B. Schou – Forædling, forædling, forædling! (også om -øko-ko)

Kl. 10.15 – 10.45 Forædling af bacon med en Baconista Allan Ømand – løft værdien med smag!

-----------------------------

Kl. 10.45 – 11.00 Pause

-----------------------------

Kl. 11.00 – 12.00 Rasmus Munk – Alchemist og smag.

-----------------------------

Kl. 12.00 - 13.00 Frokost og oplæg v. .506

-----------------------------

Kl. 13.00 – 14.30 Lisbeth Ankersen: Racegrise og Smag. + Øko kødsmagning (gris + ko) + smagshjul

-----------------------------

Kl. 14.30 – 14.45 Pause

-----------------------------

Kl. 14.45 – 15.30 L&F præsenterer: Firstmove – ser fremtiden sådan ud for kød? Øvelse/samtale SMAGSTEMA

 

Kl. 15.30 – 16.00 Opsamling og tak for i dag.

Bemærk: der er et begrænset antal pladser, og din plads er først sikret, når du har modtagelse bekræftelse pr. mail.Tag ligeledes forbehold for ændringer i tidsplanen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk

 

Se også