TALKS & TASTINGS
TALKS & TASTINGS

TALKS & TASTINGS

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:

28.10.2019
Før Årets ret med gris, som foregår fra kl. 10.00-15.00. Tidspunkt fastsættes snarest.

Målgruppe:

Kokke

Pris:

Gratis. Men der opkræves no-show-fee på 500 kr. Kontakt andn@lf.dk for yderligere information og deltagelse.

Sted:

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 København

Udbytte:

Du får dugfriske indsigter på grisens smagsunivers; du får værktøjer til at folde smagen af gris ud overfor dine kunder; du får et værktøj til at løfte italesættelsen af gris i relation til Food Paring og så får du får en øjenåbner og en introduktion til smag, som du ikke har oplevet før.

Talk & tasting om smag til Årets ret med gris

Velkommen til en spændende Talk & Tasting om smagsnoter, nuancer, profiler, kokumi, piggynote og umami. Årets Ret med Gris sætter smagen under lup. Her mødes den absolutte elite indenfor dansk gastronomi. Her præsenteres retter, som sætter nye standarder for smagen af gris. Her er det de små marginaler, der skaber det gale og det helt geniale. Sådan oplever vi alle konkurrencen år efter år. Men nu sker der noget nyt.

I 2019 tilføjer vi en ekstra dimension til konkurrencen ved at italesætte ”Smagen af Gris” på en helt ny måde. Vi introducerer dig for en helt ny måde at tale og tænke gris og et helt nyt smagsunivers, der vil være en professionel øjenåbner for langt de fleste.

Lisbeth Ankersen, Supersmager og en af Danmarks førende smagsforskere
Alle kender nuancerne i sproget omkring vin og chokolade. Men hvad med Gris? Lisbeth Ankersen har skabt et unikt smagssprog, specifikt til gris og inviterer os ind i sin komplekse verden af smag, tilberedninger, teksturer og udskæringer. Vi vil blive introduceret til Lisbeths fantastiske smagsunivers, til et nyt sprog om smag og til et helt nyt mindset omkring food paring med grisekødets perspektiv. Vi vil smage nogle af de bedste kombinationer og høre om rationalet for udvælgelsen.



Se også