×
Gode Råvarer

  • Hjem

  • Bæredygtighed

  • Kød

  • Frugt & grønt

  • Mejeri og æg

  • Priser

  • Events & Aktiviteter
  • Kød
  • Vejled dine kunder ift. dyrevelfærd
  • Klima
  • Fødevaresikkerhed i madvarer
  • Kylling
  • Gris
  • Okse & Kalv
  • Tilberedning
Forside Udskæringer Griseakademi Om grisen Smag Sundhed Tilberedning Snak om pølser |
Mere om gris

Forside

Udskæringer

- Bov
- Hoved
- Nakke
- Bagskank af gris
- Forskank af gris
- Skinke
- Bryst
- Kam
- Mørbrad
- Indmad

Griseakademi

- Masterclasses
- TALKS & TASTINGS
- Ambassadører
- Tailormade

Om grisen

- Dyrevelfærd
- Livet som gris
- Griseracer
- Opklaring af myter om grise

Smag

- Høj dyrevelfærd for danske grise
- Livet som gris
- Griseracer
- Opklaring af myter om grise

Sundhed

Tilberedning

- Centrumtemperatur
- Undgå madspild
- Myter

Snak om pølser

- Brug pølsen - Opskrift på vinterpølse med gule ærter
- Pølsesnak med Corey Chisholm, Køkkenchef på Scandic Bygholm Park
- Dansk pølseret
- Pølsesnak med Bjarke Jensen fra Slagter-riget
- Høstbrygpølse
- Pølsesnak med Køkkenchef Martin Skaalum
- Pølsesnak med slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC
- 20 år med Slagterprisen
- Guide kunden til den perfekte flæskesteg
LUK MENU
  • Hjem
  • Bæredygtighed
    • Bæredygtighed
    • Bæredygtig udvikling
    • Gris og bæredygtighed
    • Kvæg og bæredygtighed
  • Kød
    • Kød
    • Vejled dine kunder ift. dyrevelfærd
    • Klima
    • Fødevaresikkerhed i madvarer
    • Kylling
    • Gris
      • Gris
      • Udskæringer
      • Griseakademi
      • Om grisen
      • Smag
      • Sundhed
      • Tilberedning
      • Snak om pølser
    • Okse & Kalv
    • Tilberedning
  • Frugt & grønt
    • Frugt & grønt
    • Grønne proteiner
    • 6 stykker frugt og grønt om dagen
    • Fødevaresikkerhed i dansk frugt og grønt
    • Grønne anprisninger
      • Grønne anprisninger
      • Agurk
      • Bladselleri
      • Blomkål
      • Broccoli
      • Champignon
      • Fennikel
      • Forårsløg
      • Glaskål
      • Græskar
      • Gulerod
      • Grønne ærter
      • Grønne Bønner
      • Grøn peberfrugt
      • Grønkål
      • Hvide asparges
      • Hvidkål
      • Hvidkål
      • Jordskok
      • Hvidkål
      • Knoldselleri
      • Kålrabi
      • Løg
      • Pak choi
      • Pastinak
      • Porre
      • Radise
      • Rosenkål
      • Rødbede
      • Rødkål
      • Romaine salat
      • Spidskål
      • Spidskål
      • Spidskål
      • Spinat
      • Squash
      • Sukkerært
      • Sølvbede
      • Tomater
      • Anprisning af grøntsager som er dyrket ved biologisk bekæmpelse
      • Anprisninger for ernæringsmæssige egenskaber
      • Anprisning af grøntsager som er lokalt produceret
      • Anprisning af oprindelse
      • Anprisning af plantebeskyttelse
      • Anprisning af sundhedsmæssige egenskaber
    • Nudging
    • Trends & inspiration
  • Mejeri og æg
    • Mejeri og æg
    • Æg
    • Iscenesæt Osten
    • Mejeri
      • Mejeri
      • Fra ko til karton
      • Mejeriprodukter
      • Næringsindhold
  • Priser
    • Priser
    • Frugt- og grøntprisen
    • Kantineprisen
      • Kantineprisen
      • Kantineprisindstilling 2018
      • Kantineprisindstilling 2017
    • Mejeriprisen
      • Mejeriprisen
      • Indstilling til Mejeriprisen 2017
    • Køkkenprisen
      • Køkkenprisen
      • Indstilling til Økologiske Køkkenroser 2019
    • Slagterprisen
      • Slagterprisen
      • Slagterpris tilmelding
  • Events & Aktiviteter
    • Events & Aktiviteter
    • Konkurrence for kokke om at lave årets ret med gris
    • Fødevaredagen
    • Hoteller, restaurationer og caféer.
    • Økologiske uddannelsesprojekter
  • Analyser
  • Materialer
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Om os
  • Kontakt
  1. Gode Råvarer - Indsigt og nyheder til madprofessionelle
  2. Kød
  3. Gris
  4. Gris og Bæredygtighed

 

Hjem

Analyser

Materialer

Tilmeld nyhedsbrev

Om os

Kontakt




Noget af det bedste i verden.


Copyright Cookiepolitik Privatlivspolitik
Jeg accepterer cookies

Vi bruger cookies

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.