Brug pølsen

Pølsesnak



Brug pølsen - In´madspølse

Snup denne måneds ”brug pølsen” opskrift og kast dig ud i at lave din egen in’madspølse.

Brug pølsen - hjemmelavede pølser

Det er fantastisk at kunne servere hjemmelavede pølser, og når først det er sat i system, tager det ikke lang tid at lave velsmagende pølser. Hust at pølserne skal laves dagen inden, de skal serveres.

Pølsesnak med Michael Museth

Pølser. Skulle man beskrive dem, er de typisk lange og slanke eller korte og buttede. De bøjer en smule i top og bund og når de bliver stegt på panden, skifter de farve så man kan se, hvor varmekilden har haft fat. Oftest springer de, hvis varmen er for hård. Bides der i en pølse, knækker den – og en stor del af sanseoplevelsen må siges at sidde i knækket.

Pølsesnak med Køkkenchef Martin Skaalum

Hvad er det egentlig pølsen kan, hvad gør en god pølse, og hvordan kan man udnytte pølsen til dens fulde potentiale? Det er noget af det, vi stiller skarpt på i denne omgang af pølsesnak sammen køkkenchef Martin Skaalum, Meyers Kantine Axelborg.

Brug pølsen - dansk Pølseret

Hvordan bruger du pølsen? Martin Skaalum har givet sit bud på sommerens ret. En dansk version af den svenske pølseret. Let som den danske sommer, med pølsen i centrum.

Pølsesnak med slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC

I denne omgang af pølsesnak stiller vi skarpt på håndværket. Vi har nemlig inviteret slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC, til en snak om håndværket bag den gode pølse. At lave pølser kræver et helt specielt håndelag, for pølsen er ikke bare slagterfagets romkugle hvor diverse rester får nyt liv, den kan rigtig meget mere. Det kræver snilde, viden og sans for kød og krydderier for at lave en god kvalitetspølse. Og det er netop lige der hvor vores samtale tager sit afsæt.

Pølsesnak med Bjarke Jensen fra Slagter-riget

I denne pølsesnak stiller vi skarpt på Slagter-riget. Slagter Bjarke Jensen giver sine bud på, hvorfor deres pølsesortiment går som varmt brød. Og han uddeler tips og tricks til, hvordan pølsen også kan blive en succes hos dig.

Opskrift på lækker høstbrygpølse

Har du styr på dit pølsehåndværk? Så giv dig i kast med Bjarke Jensen fra Slagter-rigets opskrift på en lækker høstbrygpølse.

Nytænkning og faglighed i særklasse: Slagterprisen fejrer 20 år

Landbrug & Fødevarer uddeler i år Slagterprisen for 20. gang. Prisen har gennem årene hædret faglighed og nytænkning i branchen. Og med en rivende udvikling i slagterfaget, er prisen stadig højaktuel.