Brug pølsen

Pølsesnak



Brug pølsen - hjemmelavet pølser

Det er fantastisk at kunne servere hjemmelavede pølser, og når først det er sat i system, tager det ikke lang tid at lave velsmagende pølser. Hust at pølserne skal laves dagen inden, de skal serveres.

Pølsesnak med Køkkenchef Martin Skaalum

Hvad er det egentlig pølsen kan, hvad gør en god pølse, og hvordan kan man udnytte pølsen til dens fulde potentiale? Det er noget af det, vi stiller skarpt på i denne omgang af pølsesnak sammen køkkenchef Martin Skaalum, Meyers Kantine Axelborg.

Brug pølsen - dansk Pølseret

Hvordan bruger du pølsen? Martin Skaalum har givet sit bud på sommerens ret. En dansk version af den svenske pølseret. Let som den danske sommer, med pølsen i centrum.

Pølsesnak med slagtermester og faglærer Christian Friis fra ZBC

I denne omgang af pølsesnak stiller vi skarpt på håndværket. Vi har nemlig inviteret Slagtermester og Faglærer Christian Friis fra ZBC, til en snak om håndværket bag den gode pølse. At lave pølser kræver et helt specielt håndelag, for pølsen er ikke bare slagterfagets romkugle hvor diverse rester får nyt liv, den kan rigtig meget mere. Det kræver snilde, viden og sans for kød og krydderier for at lave en god kvalitetspølse. Og det er netop lige der hvor vores samtale tager sit afsæt.