Brug pølsen

PølsesnakPølsesnak med Corey Chisholm, Køkkenchef på Scandic Bygholm Park

I løbet af 2019 har Landbrug & Fødevarer sat ekstra fokus på det gode håndværk, der er forbundet med at producere pølser. For pølsen er meget mere end blot hotdogs og julemedister. Den repræsenterer nemlig et glemt håndværk, som kun slagterne og enkelte kokke kender til. Med Landbrug & Fødevarers Pølsemasterclass er håbet, at flere kokke vil lade sig inspirere af slagterhåndværket og kaste sig ud i pølsemageriet.

Brug pølsen - Opskrift på vinterpølse med gule ærter

Skyd det nye årti i gang med denne lækre opskrift på vinterpølse med gris og gule ærter.

20 år med Slagterprisen

Landbrug & Fødevarer uddeler i år Slagterprisen for 20. gang. Prisen har gennem årene hædret faglighed og nytænkning i branchen. Og med en rivende udvikling i slagterfaget, er prisen stadig højaktuel.

Høstbrygpølse

Har du styr på dit pølsehåndværk? Så giv dig i kast med Bjarke Jensen fra Slagter-rigets opskrift på en lækker høstbrygpølse.

Pølsesnak med Bjarke Jensen fra Slagter-riget

I denne pølsesnak stiller vi skarpt på Slagter-riget. Slagter Bjarke Jensen giver sine bud på, hvorfor deres pølsesortiment går som varmt brød. Og han uddeler tips og tricks til, hvordan pølsen også kan blive en succes hos dig.

Pølsesnak med slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC

I denne omgang af pølsesnak stiller vi skarpt på håndværket. Vi har nemlig inviteret slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC, til en snak om håndværket bag den gode pølse. At lave pølser kræver et helt specielt håndelag, for pølsen er ikke bare slagterfagets romkugle hvor diverse rester får nyt liv, den kan rigtig meget mere. Det kræver snilde, viden og sans for kød og krydderier for at lave en god kvalitetspølse. Og det er netop lige der hvor vores samtale tager sit afsæt.

Dansk pølseret

Hvordan bruger du pølsen? Martin Skaalum har givet sit bud på sommerens ret. En dansk version af den svenske pølseret. Let som den danske sommer, med pølsen i centrum.

Pølsesnak med Køkkenchef Martin Skaalum

Hvad er det egentlig pølsen kan, hvad gør en god pølse, og hvordan kan man udnytte pølsen til dens fulde potentiale? Det er noget af det, vi stiller skarpt på i denne omgang af pølsesnak sammen køkkenchef Martin Skaalum, Meyers Kantine Axelborg.