Genoplev højdepunkterne fra Fødevaredagen

Der blev inspireret, netværket og jublet, da Fødevaredagen 2016 blev afholdt på Hindsgavl Slot. Vi bringer highlights fra dagen – i film og billeder.

Mere end 400 aktører fra fødevarebranchen havde sat kryds i kalenderen onsdag den 12. oktober og troppede op til Landbrug & Fødevareres årlige branchedag, Fødevaredagen. Her blev der diskuteret, hvordan vi får mere værdi ind i fødevarebranchen, sat fokus på aktuelle emner og netværket på kryds og tværs.

Hvordan får vi mere værdi ind i kæden?
Den succesfulde erhvervsleder Christian Stadil startede ud med at præsentere sit syn på værdi i fødevarebranchen. Herefter fulgte en spændende debat mellem nøglepersoner under overskriften: ”Hvordan får vi mere værdi ind i kæden?”. Spørgelysten var stor hos de fremmødte deltagere, som alle var interesserede i at få inspiration til, hvordan de kan få mere værdi ind i deres varer. ”Vi håber selvfølgelig på, at deltagerne kom hjem med en mase nye idéer til, hvordan de kan gøre tingene endnu bedre,” siger Markedsudviklingschef Mette Jasper Gammicchia fra Landbrug & Fødevarer.

Tid til netværk
Den spændende debat fortsatte lang tid efter debatdeltagerne var trådt af scenen. Der var en intens summen ved de små cafeborde, og det var tydeligt at se, at deltagerne greb muligheden til at udvide og pleje deres netværk. ”Dagen bød på faglig networking og mulighed for at indlede nye samarbejder med både gamle og nye bekendtskaber på tværs af hele branchen,” siger Mette Jasper Gammicchia.

Faglige spor og fest for hele branchen
Det høje aktivitetsniveau fortsatte ud på fire forskellige spor, som var inddelt i kategorierne kød, mejeri & æg, frugt & grønt og foodservice. Her var oplæggene målrettet de specifikke målgrupper, så deltagerne tog fra Fødevaredagen med mest muligt ny inspiration i bagagen.

Dagen blev afsluttet med et festligt awardshow, hvor hele 11 priser blev uddelt. Med bobler i glasset og konfetti på scenen blev de skarpeste fagpersoner hyldet af hele fødevarebranchen.

Den succesfulde erhvervsleder Christian Stadil er ikke bleg for at dele ud af sine idéer. Her præsenterer han sit syn på emnet ’Værdi i fødevarebranchen’, som var det overordnede tema for Fødevaredagen 2016.
6 skarpe hjerner var samlet til debat under overskriften ”Hvordan får vi mere værdi ind i kæden?” .          
Fra venstre: Direktør i Dagrofa Jørgen Nielsen, Erhvervsleder Christian Stadil, Adm. Direktør for Landbug & Fødevarer Karen Hækkerup, Livstilsekspert Anne Glad, Kok Bo Jacobsen og adm. Direktør for Netto Claus Juel-Jensen.

Efter den spændende debat blev der diskuteret livligt videre ved de små cafeborde. Fødevaredagen er en oplagt mulighed for at netværke med både gamle og nye bekendtskaber.
Fødevaredagen blev for første gang afholdt på billedskønne Hindsgavl Slot ved Middelfart.