Har du indstillet dine favoritter?

Jagten på kandidaterne til årets priser anno 2016 er i fuld gang. I år ser en ny pris dagens lys, når Danmarks bedste mejeriafdelinger kåres.

Igen i år uddeles Økologiske Køkkenroser, Kantineprisen, Slagterprisen og Frugt- og grøntprisen til køkkener og butikker, som performer ekstra godt inden for netop deres område. Som noget nyt bliver der kastet lys på mejeri-kategorien, når Landbrug & Fødevarer introducerer den nye ’Mejeripris’.

Ny pris fremhæver Danmarks bedste mejeriafdelinger – og dansk madkultur
Den nye Mejeripris dækker over en kategori, som spiller en stor rolle i danskernes liv, og som er rig på kultur og tradition.

’’Mejeriprodukter er en stor del af dansk madkultur og noget af det, vi er mest berømte for ude i verden. Derfor er det helt naturligt, at vi nu får en pris til de butikker, der er stærkest inden for mejeri,” siger Lærke Kirstine Lund, jurymedlem og seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer.

Priser som markedsføringsredskab
Alle priserne er en vigtig løftestang for både handlen og foodservice, og der er kamp til stregen hvert år. Hver pris har en jury, og juryens kriterier er skarpe. Der skal leveres på oplevelse for kunden, men også på kvalitet og godt håndværk, en fornemmelse for det lokale og fortællingen om de gode råvarer. Men bliver sejren din, så er der en værdifuld historie, du kan fortælle dine kunder.

Hvem synes du skal vinde?
Læs mere om priserne, deadlines og kategorier via boksene i højre side. Det er også her du kan indstille dine favoritter.

Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 12. oktober på Hindsgavl Slot.

Slagterprisen

Læs mere om Slagterprisen og indstil din darling.

Økologiske Køkkenroser

Læs mere om Økologiske Køkkenroser og fortæl os, hvem der fortjener ros.

Kantineprisen

Læs mere om Kantineprisen og fortæl os, hvem du syntes skal vinde.

Mejeriprisen

Læs mere om Mejeriprisen og indstil din favorit.

Frugt- og grøntprisen

Læs mere om Frugt- og grøntpris og peg på din yndling.