Hvor i landet findes Årets bedste ret med Gris?

Kender du en restaurant, der kan noget særligt med gris? Så giv os et tip, og deltag i konkurrencen om en middag for to på årets vinderrestaurant.

Alle kan indstille
Årets ret med Gris er en konkurrence, som hylder lækre retter med gris. Du kan indstille en ret uanset om du er kok, restauratør, madanmelder eller gæst. Det eneste krav er, at du har smagt retten på en dansk restaurant – og at den indeholder formidabel gris.

Sådan indstiller du
Tag et foto af retten du vil indstille og post den på facebooksiden ’Årets ret med Gris’ eller Instragram med ‪#‎åretsgris‬‬‬‬‬‬. Skriv navnet på retten, hvilken restaurant der står bag, samt lidt om, hvorfor netop den ret bør være Årets ret med Gris 2016. Du kan indstille frem til den 1. september.

Præmier til kokke og indstiller
Konkurrencen afholdes den 31. oktober 2016 i København og vinderen af middagen findes herefter. Til konkurrencen uddeles præmier til kokkene bag de tre bedste retter.
1. Præmie: 30 000 kr.
2. Præmie: 15 000 kr.
3. Præmie: 5 000 kr.

Sidste år løb Henne Kirkeby Kro med sejren med retten: Modnet svinenakke, grillet og glaseret. Østers, muslinger, kål, Shanghai dumpling, Xian long bau fyldt med grisehale og bouillon.

Årets ret med Gris på facebook

Du kan følge optakten til Årets ret med Gris 2016 og se fotos fra tidligere års konkurrencer på facebooksiden ’Årets ret med Gris’.