Store Smagedag anno 2016

Store Smagedag fejrer endnu engang den gode smag og hylder fagligheden. I år zoomes ind på fermentering og syltning.

Glæden var stor, da Liselotte Kira Gregers Andersen fra kantinen hos BDO Aarhus blev vinder af Store Smagedagsprisen 2015.

Fermentering og syltning
I næsten 10 år har Store Smagedag arbejdet i smagens tjeneste. I år er ingen undtagelse, og temaet for 2016 er nu afsløret; Fermentering og syltning.

”Årets tema tages under kærlig og kompetent behandling på workshops og smagsseminarer. Jeg glæder mig til at se hvad vores dygtige og kreative ambassadører tryller frem. Min erfaring fra tidligere år siger mig, at det helt sikkert ikke bliver kedeligt,” siger Sonja Poulsen, som driver Store Smagedags-sekretariat.

Hylder smagsdirigenter og måltidskomponister ved de store gryder
Store Smagedag kæmper for, at den gode smag også er i centrum, når settingen er mad til mange. Det består af et netværk af smags- og måltidsinteressenter, som sammen undersøger den gode smag og udvider deres horisont – til glæde for gæster, medarbejdere, den faglige stolthed og bundlinjen. ”I Store Smagedag sætter vi fokus på godt håndværk og vidensdeling på tværs. Vi hylder smagsdirigenter og måltidskomponister i hele landet – og vi vil altid gerne være flere,” siger Sonja Poulsen.

Nyt set-up
Foreningen i sit hidtidige format opløses, idet den siddende bestyrelse går på velfortjent pension. Rejsen i smages tjeneste fortsætter i sekretariatet ved Sonja Poulsen. ”Det nye set-up åbner op for nye muligheder og tiltag. Jeg glæder mig til at komme i gang, så vi kan servere mad med endnu bedre smag i hele Danmark,” slutter Sonja Poulsen.

Hold dig opdateret

Find Store Smagedag på facebook og hold dig opdateret på aktiviteter og tiltag. Du kan også læse mere her.