Stort tillykke til branchens allerbedste

De bedste fra fødevarebranchen blev kåret på Fødevaredagen, hvor hele 11 priser blev uddelt. Se de glade og stolte vindere af fagpriserne i 2016.

 

Det var en ren prisregn, der ramte Fødevaredagen, hvor Landbrug & Fødevarer inviterede 400 mennesker fra detailhandlen og foodservice-sektoren til årets store branchedag. Der blev lyttet, diskuteret og sidst på dagen gik propperne på mange flasker med bobler, da vinderne af Mejeriprisen, Frugt- og grøntprisen, Slagterprisen, Kantineprisen og Økologiske Køkkenroser blev kåret.

Her er vinderne fra 2016

Glæden var stor hos vinderne, som fik rosende ord med på vejen, da de fik overrakt trofæ, diplomer og blomster på scenen. Se hvor branchens skarpeste fagpersoner holder til, og hvorfor de er løbet med sejren.

Godt håndværk sikrer slagtermestre Slagterprisen 
Hos både slagtermester Jai Khamnuanwit fra Munkholm Slagteren i Holbæk og slagtermester Thor Bak fra Meny i Aalborg er håndværket, sortimentet og kundernes behov i højsæde. Derfor kan de to slagtermestre nu kalde sig vindere af Slagterprisen 2016. 

Læs mere om vinderne af Slagterprisen.

Daglig fællesspisning udløser fornem pris
Vinderen af Kantineprisen 2016 er Christian Bak, der leder kantinen i Carnegie Investment Bank i København. I hans kantine får gæsterne en unik madoplevelse hver dag. 

Læs mere om vinderen af Kantineprisen.

Danmarks bedste frugt- og grøntafdelinger er fundet 
Engageret og passioneret personale, der har skabt frugt- og grøntafdelinger, som imponerer med friskhed og sprødhed. Det kendetegner vinderne af Frugt- og Grøntprisen 2016. I år er det Meny på Vermlandsgade på Amager og Fakta Skipperen i Aalborg, der løber med sejren.

Læs mere om vinderne af Frugt- og grøntprisen.

De bedste mejeriafdelinger i Danmark er fundet 
Mejerivarer, der inspirerer og ikke kun er henvist til mejeriafdelingen, men flot repræsenteret i hele butikken. Det er kvaliteter, der går igen hos vinderne af Mejeriprisen 2016. Lidl i Thisted og Meny i Hellerup løb med sejren.

Læs mere om vinderne af Mejeriprisen.

Økologiske ildsjæle får Årets Økologiske Køkkenroser 
Økologi er ikke kun et storbyfænomen. For selvom to af Årets Køkkenroser går til køkkener i hovedstaden, er der sket en bemærkelsesværdig udvikling i resten af landet, hvor både Thisted og Roskilde er kommet på det økologiske landkort som modtagere af de to andre af Årets Køkkenroser.

Læs mere om vinderne af Økologiske Køkkenroser.