Grøn vidensbank til køkkener

Det skal være nemmere at lave mad med råvarer, der er i sæson. Nu er der hjælp at hente i ny digital vidensbank, der både indeholder grønne opskrifter til ugemenuen og afgrøde-specifik viden.

Grønt og frugt, nu med en stor vidensbank

 

Vi tilbringer en stor del af vores dag - og en lang årrække af vores liv - på arbejdet. Det betyder, at landets kantiner har stor indflydelse på vores madvaner. Vi håber, at vi med vores nye vidensbank ikke alene kan hjælpe med at gøre frokosten mere grøn, men også lettere og mindre tidskrævende for køkkenpersonalet”, fortæller projektleder for Sæson, Pernille Bech.

En nemmere hverdag
Forbrugerne og dagligvarehandlen har længe kunnet finde viden på sæson.dk, og landets grossister har også løbende mulighed for at dykke ned i Sæsons tilsendte digitale inspirationskatalog. Men med den nye underside på sæson.dk får alle interesserede fuld adgang til et hav af informationsark om afgrøder, optimale høsttidspunkter, gode køkkentips og opskrifter, der kan gøre det nemmere at gøre firmafrokosten grøn.

Vi vil gerne udbrede vores viden om en lang række afgrøder. Hvornår er de i sæson? Hvordan er de nemmest at arbejde med? Vi håber, at køkkenerne har lyst til at tage udfordringen op, og at de hiver fat i os, hvis de har brug for mere hjælp ”.

Sådan får du adgang
Hjemmesiden, der tæller mere end 20 forskellige informationsark om frugt og grønt, tilbyder viden om alt fra blomkål til bær og broccoli. Her kan man desuden med et ekstra klik få en oversigt over, hvornår frugt og grønt er i sæson i løbet af året. 

Læs selv mere på Sæsons hjemmeside til storkøkkener på www.sæson.dk/storkøkkener og få ny viden og inspiration.

 

Om Sæson:
Sæson er en kampagne finansieret af Dansk Gartneri og EU med det formål at inspirere danskerne til at spise mere frugt og grønt. Læs mere på sæson.dk.

  

Kontakt 

              Seniorkonsulent 

             Pernille Bech  

             PBJ@danskgartneri.dk

              Chefkonsulent

             Lærke Kirstine Lund

             lld@lf.dk