Invitation til informationsmøder om økologisk omlægning for bager- og slagtervirksomheder

I detailsektoren er Danmark er det land i verden hvor økologien har den største markedsandel, men danskerne efterspørger stadig et større økologisk sortiment, så der er potentiale for vækst.

Økologisk brød

 
Landbrug & Fødevarer tilbyder i samarbejde med SEGES, Fødevarestyrelsen og Bornholms Landbrug & Fødevarer nu små og mellemstore virksomheder inden for slagter- og bagerbranchen et omlægningstjek, der skal hjælpe virksomheder med at se muligheder og potentiale for at komme ind på det økologiske marked.

Danskerne er et af de folkefærd i Europa der bruger flest penge på økologiske varer, og det økologiske forbrug stiger fra år til år. Salget af økologiske føde- og drikkevarer til foodservicesektoren er er mere end fordoblet siden 2013. Hvad angår detailsektoren er Danmark er det land i verden hvor økologien har den største markedsandel, men danskerne efterspørger stadig et større økologisk sortiment, så der er potentiale for vækst.

Vi begynder med et informationsmøde, hvor du kan høre nærmere om, hvad der skal til, hvis du ønsker at omlægge en linje eller hele din produktion til økologi.

Møderne afholdes både i Aarhus og København, og de er af ca. 3 timers varlighed.


Aarhus: 23. august 2019, Hotel Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus kl. 10.00-13.00.

København: 26. august 2019, Landbrug & Fødevarer, Axeltorv 3, 1609 København V kl. 10.00-13.00. 

 

Tilmeld dig i en af de to byer her under senest den 22. august 2019.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere, så er du mere end velkommen til at kontakte:

Vickie Enné Ryge på mail: vkr@lf.dk