Vi kaster lys på de bedste – er det dig?

Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landets bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2020 er sat ind.

 

Igen i år kårer vi Danmarks dygtigste fagfolk fra madverdenen, når vi uddeler Slagterprisen, Kantineprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen. Økologiske Køkkenroser skifter i år navn til kØkkenprisen – men hylder stadig madprofessionelle, som hver dag gør en indsats for at hæve måltidskvaliteten og økologiprocenten i landets offentlige køkkener.

Hvem kan indstilles?
Vi leder efter kandidater, der går den ekstra mil i måltidet, kunderne og de gode fødevarers tjeneste. Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk. Og som har et sortiment, der både udfordrer og er tilpasset målgruppen. Kender du en butik, et køkken eller en kantine, skal nomineres? Så hører vi gerne fra dig, for de bedste skal hyldes.

En sejr giver respekt og anerkendelse
”Priserne er med til at sikre og hæve det høje niveau i fødevarebranchen. Hver pris har sin egen jury af højtspecialiserede fagfolk og juryens kriterier og forventninger er høje. Det er nemlig ikke helt uden betydning at vinde prisen – det giver anerkendelse og respekt. Både blandt kunder og kollegaer i branchen. Og så kan det ses på bundlinjen,” siger prisansvarlig for Slagterprisen og Mejeriprisen, chefkonsulent Vickie Enné Ryge.

Se hvad det har gjort for Slagter Frimann i Roskilde at vinde Slagterprisen i 2017

Læs kriterier, se tidligere vindere og indstil din kandidat på prisernes sider

Frugt- og grøntprisen

Kantineprisen

Mejeriprisen

kØkkenprisen

Slagterprisen

 

Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

lld@lf.dk - Marked & Ernæring

Sektorchef for planter og planterige fødevarer

Mobil +4520862871


 

Kristian Ploug Grut

krpg@lf.dk - Marked & Ernæring

Seniorkonsulent

Mobil +4530637372