Book en mark

Vi samler økologiske producenter og aktører fra både dagligvarehandlen og foodservice til ’Book en mark’. Det handler om gode matches og om passion for frugt, grønt og planteriget i det hele taget.

Tid og sted:
→ 26. maj 2021 Restaurant Moment, Djursland, Ravnen 1, 8410 Rønde
      Arrangementet er afholdt

→ 6. oktober 2021 Herslev Bryghus, Lejre, Kattingevej 16, 4000 Roskilde

Er du…

  • Aftager og kan du lide tanken om at vide præcis, hvor dine fødevarer kommer fra?
  • Planteproducent og vil du gerne udforske nye markeder og afsætningsmuligheder?

Du er inviteret med, til en helt særlig dag, hvor vi fokuserer på lokale råvarer og nye forbindelser.

På den ene side af bordet sidder producenter med små og store marker og/eller produkter de gerne vil udbyde. På den anden side har vi reserveret plads til restauranter, hoteller, kantiner, offentlige køkkener og dagligvarekæder, der er interesserede i at få fingrene i gode ting fra planternes verden fra lokale producenter.

Måske er der en håndfuld heldige matches?

Grønne hilsner fra

Landbrug & Fødevarer & Food Organisation of Denmark

PROGRAM

09.30       Intro
Lærke Kirstine Lund, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer og Pelle Øby Andersen, Direktør, Food Organisation of Denmark serverer formiddagskaffe og byder velkommen. 

09.45       Introduktioner på tværs
Vi sørger for at I lærer hinanden at kende; Hvor kommer I fra? Hvilke drømme og udfordringer sidder I med. Jeres intro bliver startskuddet til nye løsninger.

10.30       Morgendagens muld
Det simrer og bobler i fødevare-Danmark og vi har inviteret dygtige repræsentanter fra hele værdikæden til en debat om, hvordan vi kick-starter mere samarbejde. Missionen er at flere lokale afgrøder og produkter finder vej til hylder, køkkener og tallerkener.

12.00       Frokost fra marken
I arrangementets ånd serverer vi frokost i omgivelser, der er med til at understøtte ønsket om at forkorte processen fra jord til bord.

13.00       Book en mark?
Vi inviterer til speeddating, hvor producenter og aftagere kan møde hinanden på tomandshånd og måske komme nærmere et fremtidigt samarbejde.

14.30       Tak for i dag

Vi reserverer pladser efter ’først til mølle’.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Lærke Kirstine Lund fra Landbrug & Fødevarer på lld@lf.dk eller Ida Maria Kampmann fra Food Organisation of Denmark på idamaria@thefoodproject.dk

Tilmeld dig arrangementet her

 ______________________

Mere om ’BOOK EN MARK’
Book en mark handler om at styrke samarbejdet mellem producenter af frugt, grønt og anden planteproduktion samt aktører fra dagligvarehandlen, hotel- og restaurationsbranchen, kantinekæder og offentlige køkkener. Det går i al sin enkelthed ud på, at en aftager reserverer en produktion hos en producent. Herfra planlægger partnerne hvilke afgrøder, der skal dyrkes/produceres og i sidste ende havner i butikker/køkkener.

Projektet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

Arrangementet er en del af projektet Madfællesskabet.

Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

lld@lf.dk - Marked & Ernæring

Telefon Chefkonsulent

Mobil +4520862871