Er du vild med sild? Så tag på tur med os til Skagen 2. september

Vi inviterer dig, der arbejder med fisk som grossist eller i dagligvarehandlen til en dag om gode råvarer og forretning, med Nordsøens sølv i centrum.

 

Velkommen til en dag om en fisk, der svømmer frit i vores farvande, og som præsterer på både klima, bæredygtighed, sundhed og smag.

Vi går tæt på silden, som er er blevet omdrejningspunkt for ekstra opmærksomhed i 2021, hvor den både spiller en central rolle i de nye kostråd og har hovedrollen på dette års maddag.

Nu samler vi gode mennesker til en dag på toppen af Danmark. Det handler om hav, smag og gastronomi – og om hvordan du styrker silden i dit sortiment og i dit salg.

Vil du med?

Du kan tilmelde dig eventet her på siden, hvis du arbejder i detail eller som grossist.

Læs mere om sild på vildmedsild.dk eller lad dig inspirere sildens mange muligheder i vores whitepaper om sild og gastronomi.

Programmet for dagen kan du se herunder:

Kl. 10:30 | Intro og formiddagssnack
Scenen er Ruths badehotel, og vi starter dagen med nordjyske delikatesser.
Mødested: Ruths Badehotel, Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen

Kl. 11:15 | Tæt på det blå guld
Vi tager til havnen, hvor sildefiskerne ankommer og ruten mod marineret eller røget produkt starter. Tag godt imod Kenneth Axen og Peter Kongerslev, der har været venner af silden i mange år.
Scandic Pelagic: Havnevagtsvej 5, 9900 Skagen

Kl. 12:30 | Hvorfor sild?
Gorm Wisweh er kok og produktudvikler – og han stopper ikke, når først han har opdaget en råvare med potentiale. Velkommen til en maritim smags-rejse.

Kl. 13:00 | Frokost
Vi samler jer + fiskere, fiskehandlere og kokke om samme bord.
Brøndums Hotel, Anchervej 3, 9900 Skagen

Kl. 13:45 | Nudging i butik: Sådan rykker du dit salg
Vi har givet adfærdsforsker Pelle Guldborg og hans team fra iNudgeyou en udfordring: ”Kan man nudge dagligvareforbrugeren til at købe fisk?”. Hvilke ”nudges” kan flytte havets varer i din butik?

Kl 14:30 | Fisken: Vidste du at …?
Hun er nysgerrig og hun går lige til stålet, når det gælder sundhed, klima og bæredygtighed. Mød Puk Maia Ingemann Holm fra Landbrug & Fødevarer.

Kl. 15:00 | Kaffe på stranden
Vi tager kander og kager med ud til Grenen og takker af for i dag. 


Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

lld@lf.dk - Marked & Ernæring

Telefon Chefkonsulent

Mobil +4520862871