Hvordan har min mad haft det?

Det bliver vi spurgt om. Og måske gør du også? Her kan du se dine kunders 9 hyppigste spørgsmål om dyrevelfærd – og få svaret.

 

Vi spørger Google
Du googler. Vi googler. Alle googler. Og det gælder også – og måske især – når emnet er mad. Faktisk kan vi se i vores nyeste undersøgelser, at især de yngre forbrugere hellere vil google sig frem til et svar end at spørge, når de f.eks. er ude og handle.

Men hvilke spørgsmål brænder på hos dine kunder, når emnet er mad og dyrevelfærd? Vi har samlet de vigtigste spørgsmål og svar på voresmad.dk, men her løfter vi sløret for, hvor der især er brug for kundevejledning.

Det er danskerne i tvivl om

Vi har kigget dybt ned i vores google-data, og undersøgt hvad danskerne spørger om. Tre ting springer i øjnene:

1) Forskellige typer dyrevelfærd
Der kommer flere og flere produkter på markedet, der rummer forskellig grad af dyrevelfærd. Så hvad er op og ned? Hvad er en frilandsgris? Og hvad er forskellen på de forskellige typer kylling? Tjek reglerne, så du kan guide om både produktionsformer og dyrevelfærdsmærker.

2) Dyrenes sidste tid

Det er ikke kun dyrenes velfærd under deres opvækst, der er er vigtig. Slagtning er også et emne, der bliver googlet. F.eks. giver halal-slagtning tydeligvis grund til at google. På hvilken måde adskiller halal sig egentlig fra en almindelig slagtning?

3) Smag & dyrevelfærd

Kan man smage økologi? Og smager mælk fra køer på græs anderledes?
Det er gode spørgsmål. Kig på vores side med spørgsmål og svar, og se hvad eksperterne vurderer.

Se vores side om dyrevelfærd og skriv til os hvis du har brug for mere viden. Både til dig og til dine kunder.