Landets bedste køkkener

Der var passion på agendaen, da Landbrug & Fødevarer hædrede de bedste kantiner og professionelle køkkener på Fødevaredagen. Fem køkkener udmærkede sig i hver deres kategori.

 

Kantiner og storkøkkener gør hver dag en forskel for medarbejdere og små og store borgere. Det er de aktører Landbrug & Fødevarer hvert år ærer med Kantineprisen og De økologiske køkkenroser.

På Hindsgavl Slot ville glæden ingen ende tage, da sløret blev løftet for juryernes dom. Her er årets prismodtagere.

Vinderen af Kantineprisen
Mathias Holt, Social Cantina
Københavns Kommunes Socialforvaltning, Brønshøj.

Kantineprisvinder 2018, her sammen med direktør Flemming Nør-Pedersen, Landbrug & Fødevarer

Læs pressemeddelelsen: Kantineprisen går for første gang til en kommunal kantine

Vinderne af De økologiske køkkenroser

Kategorien ’Central- og hospitals køkkener’
Byens køkken, Odense

Vinder af ‘Økologiske Køkkenroser’ 2018 i kategorien ’Central- og hospitalskøkkener’, her sammen med direktør Flemming Nør-Pedersen, Landbrug & Fødevarer

Kategorien ’Daginstitutioner, mad til børn og unge’
Bø æblehuset, Herlev

 

Vinder af ‘Økologiske Køkkenroser’ 2018 i kategorien ’Daginstitutioner, mad til børn og unge', her sammen med direktør Flemming Nør-Pedersen, Landbrug & Fødevarer

Kategorien ’ Plejehjem, sociale institutioner (døgn) med lokale produktionskøkkener eller levebo-miljøer’
Virklund Plejecenter, Silkeborg

 

 

Vinder af ‘Økologiske Køkkenroser’ 2018 i kategorien ’Plejehjem, sociale institutioner (døgn) med lokale produktionskøkkener eller leve-bo miljøer’, her sammen med direktør Flemming Nør-Pedersen, Landbrug & Fødevarer

Kategorien ’Skoler og uddannelser’
Gasværkvejens skole, København

Vinder af ‘Økologiske Køkkenroser’ 2018 i kategorien 'Skoler og uddannelser', her sammen med direktør Flemming Nør-Pedersen, Landbrug & Fødevarer

Læs pressemeddelelsen: Offentlige øko-køkkener får roser

Stort tillykke til vinderne fra Landbrug & Fødevarer samt fagjuryerne.

 

Læs mere om priserne her:

Kantineprisen 

De økologiske køkkenroser

Andreas Buchhave Jensen

Andreas Buchhave Jensen

Chefkonsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394010

Mobil +4528960830