Branchens stjerner

Kender du fødevarebranchens skarpeste i dagligvarehandlen og i foodservice? Indstil dem til årets priser nu.

 

Igen i år uddeles Økologiske Køkkenroser, Kantineprisen, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen til køkkener og butikker, som performer ekstra godt inden for netop deres område.

Show it – and then tell it
Fødevarepriserne er en vigtig løftestang for både detailhandlen og foodservice, og der er kamp til stregen hvert år. Hver pris har en jury og skarpe kriterier. Der skal blandt andet leveres på oplevelse for kunden, på kvalitet og på godt håndværk. Men bliver sejren din, så er der en værdifuld historie, du kan fortælle dine kunder.

Mystery shopper
I år får detailprisernes juryer hjælp af en såkaldt mystery shopper. En helt almindelig udseende kunde besøger de butikker, der bliver nomineret. Og så bliver det spændende at høre om hans eller hendes oplevelse.

Hvem synes du skal vinde?
Læs mere om priser, deadlines og kategorier via nedenstående links. Det er også her du som køkken, kantine, slagter eller dagligvarekæde indstiller dine favoritter.
Der er deadline for indstilling af kandidater den 10. april. Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 9. oktober på Hindsgavl Slot.

Økologiske Køkkenroser

Kantineprisen

Mejeriprisen 

Frugt- og grøntprisen 

Slagterprisen