Vil du være økologisk Food Fighter i 2018?

Er du en af fremtidens madprofessionelle – og er du nysgerrig på økologi? Så bliv Økologisk Food Fighter. Eller prik din elev på skulderen.

Er du på vej til at blive landmand, kok, slagter, ernæringsassistent eller professionsbachelor i ernæring og sundhed? Og er du nysgerrig på økologi? Så er det lige dig vi søger!

Kom helt tæt på økologien - i køkken og mark
Økologiske Food Fighters er et miks af fremtidens landmænd, kokke, slagtere, ernæringsassistenter og professionsbachelorer i ernæring og sundhed. Fælles for alle er, at de brænder for gode råvarer og er nysgerrige på økologi. Som Økologisk Food Fighter stifter du nemlig tæt bekendtskab med økologien - både på marken, i butikker og i professionelle køkkener.

Unik mulighed for at styrke dine kompetencer
Som Økologisk Food Fighter bidrager du med en god portion engagement og gå-på-mod. Til gengæld får du erfaringer, kompetencer og et netværk, der kan være med til at kickstarte din karriere i fødevareverdenen. Og så skaber det endda værdi for din læremester.

Mester: Det skaber værdi at sende en elev afsted
For at blive Økologisk Food Fighter, skal du afsætte seks dage; mandag-onsdag i uge 18 og i uge 20. Og det kan være godt givet ud – også for din mester. ”Jeg har tidligere haft elever med som Økologiske Food Fighters og det håber jeg at få igen i år,” siger Thor Bak fra Meny i Aalborg og fortsætter: ”Det giver et kæmpe boost af selvtillid og faglighed til den enkelte elev. Og så er det jo en gave at få en elev retur med dygtige kompetencer indenfor økologi, som jo er et marked i vækst. Så det er helt sikkert godt givet ud at sende en elev afsted”.

Ansøg nu
Vi modtager nu ansøgninger om at blive Økologisk Food Fighter i 2018. For at blive Økologisk Food Fighter skal du studere professionsbachelor i ernæring og sundhed eller være landbrugs-, kokke-, slagter- eller ernæringsassistentelev. Du ansøger ved at sende os en film, hvor du fortæller os, hvorfor netop du skal være Økologisk Food Fighter i 2018. Hvor lang filmen er og hvad der sker i filmen er op til dig - det vigtigste er, at dit engagement for at blive Økologisk Food Fighter brænder igennem. Send filmen til Anne Buus Falkesgaard på anfa@lf.dk. Du må også meget gerne uploade filmen på Facebooksiden ’Økologiske Food Fighters’ - det er dog ikke et krav for at ansøge.

Søg senest tirsdag den 3. april - vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Har du spørgsmål?
Vi vil altid gerne fortælle mere om Økologiske Food Fighters og hjælpe dig med at ansøge. Hiv endelig fat i Anne Buus Falkesgaard på anfa@lf.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også læse mere om Økologiske Food Fighters her.