Nyheder om events & aktiviteter

Book en mark 2024

For 6. år i træk, på 6 forskellige lokationer og fordelt over hele landet, afholdes Book en mark. Vi glæder os til at skabe rum til lokale økologiske råvarer, til business og til dig. Næste arrangement er d. 22. april. 

Årets kok 2024 er fundet

Prisen for Årets Kok 2024 gik søndag d. 17. marts til Bjarke Jeppesen, som jo også vandt Årets ret med Gris.

Den heldige kartoffel

Den 3. september til Århus Food Festival delte Casper Sobczyk smagprøver ud på lækre økologiske kartoffelretter.

Madfagligt køkkentræf

Den 5. september 2023 samler vi alle jer, der professionelt arbejder med mad og økologi på Restaurant Kilden i Tivoli. Ses vi?

Årets kok 2023 er fundet

Prisen for Årets Kok 2023 gik tirsdag d. 21. marts 2023 til den københavnske kantinekok Mikkel Højborg Olsen, der med sin treretters menu imponerede juryen.

Okse på dagsordenen: Invitation til netværksdebat og smagsoplevelser

Til dig som gerne vil spise mere grønt og mindre kød - tilmeld dig "Okse på Dagsorden" eventet og bliv klogere på okse- og kalvekød ift. velsmag, ernæring og genkendelighed.

Efteråret byder på masser af BEST PRACTICE inspiration med fokus på økologi og bæredygtighed

I efteråret 2022 kan du igen få viden af nogle af de skarpeste foodservicefolk i landet – de der har gjort sig ekstra umage med økologi, bæredygtighed og kvalitet.

De nominerede til årets kokkekonkurrencer 2022 er fundet

Landbrug & Fødevarer afholder igen i år de populære kokkekonkurrencer ”Årets Ret med…” som hylder de gastronomer, kokke og restauranter der har skabt de mest unikke madoplevelser med gode råvarer. Feltet er i år skarpere end nogensinde, og det har derfor været svært for juryen at bestemme sig for de endelige nominerede i hver kategori.

Events og aktiviteter i 2022

Resten af 2022 er spækket med digitale aktiviteter og fysiske events, for dig der arbejder professionelt med mad. Vi har samlet et udpluk af resten af årets aktiviteter til dig her.

Prisregn over madens hverdagshelte

Årets fødevarepriser er netop blevet uddelt til de dygtigste madprofessionelle i fødevarebranchen. Det er sket ved Fødevaredagen på Hindsgavl Slot nær Middelfart, hvor fødevarebranchen er samlet for at hylde og inspirere hinanden.

Restaurant Lyst vinder prisen for årets bedste ret med gris

Fem kokke fra prominente restauranter over hele landet har været med i opløbet om at vinde prisen ’Årets Ret med Gris 2020’. Her er den stolte vinder.

Fødevaredagen

Den 29. september stod vi klar med nye indsigter og hyldede branchens bedste. Fødevaredagen afholdtes digitalt for de personer, som på forhånd havde tilmeldt sig arrangementet.

Skal vi ses i 2020?

Vi inviterer til et væld af arrangementer og indsigter. Hold dig opdateret, se hvad der er i pipelinen og sæt allerede nu kryds i kalenderen

Til dig: Indsigter fra Fødevaredagen

10 faglige sessioner og 450 aktører fra fødevarebranchen. Vi har kogt Fødevaredagen 2019 sammen til en fond, så du kan hapse de vigtigste indsigter til brug i din hverdag. Velbekomme.

Glæd dig til 2020

Et nyt år banker på. Og vi kan allerede nu løfte lidt af sløret for de events og aktiviteter vi har i pipeline for dig, som arbejder med mad. Vi håber på at se dig.

Stort tillykke til Danmarks dygtigste madhåndværkere

Der er mennesker, som altid yder sit bedste. Gør noget særligt. Går forrest. Sådan er vinderne af Landbrug & Fødevarers 11 fagpriser, som blev hyldet foran hele branchen på Fødevaredagen.

Her er vinderne af Embla 2019

To danskere var blandt vinderne af de eftertragtede Embla-priser, da der lørdag den 1. juni var prisuddeling af den nordiske madpris.

Her er de nominerede til den nordiske madpris Embla

Der er kommet 299 indstillinger til den nordiske madpris Embla, der bliver uddelt den 1. juni. Nu offentliggør juryen de nominerede, der blandt andet skal kæmpe om titlen som Nordisk madhåndværker 2019 og Nordisk råvareproducent 2019.

Griseakademiet

Kom indenfor i Griseakademiet. Vi har puslet med det længe - og nu er det gearet til nytænkende diskussioner, masterclasses og workshops. Det er en ny måde at arbejde med grisen, og vi glæder os til at dele det med hele branchen.

Kom til masterclass om æg i foråret

Er du kok og arbejder du professionelt med mad? Så byder vi dig indenfor til masterclass om ægget og dets mange egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Årets ret med Gris - indstil nu

Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød.

Vil du være Økologisk Food Fighter i 2019?

Er du en af fremtidens madprofessionelle? Er du nysgerrig på økologi? Vil du med på en spændende tur igennem øko-Danmark? Så bliv Økologisk Food Fighter. Eller prik din elev på skulderen.

Vil du være Danmarks bedste?

Så følg med her på goderåvarer.dk. Vi åbner op for indstillinger til vores fødevarepriser den 5. februar. Peg på din bedste kandidat til Kantineprisen, Økologiske køkkenroser, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.