Nyheder om kød

Okse på dagsordenen: Invitation til netværksdebat og smagsoplevelser

Til dig som gerne vil spise mere grønt og mindre kød - tilmeld dig "Okse på Dagsorden" eventet og bliv klogere på okse- og kalvekød ift. velsmag, ernæring og genkendelighed.

Analyse: Sådan er danskernes forbrug af kød

Hvor stor en del af de danske forbrugere er vegetarer? Hvilken kødtype serveres på tallerkenen og hvor mange gange om dagen spiser danskerne kød? Landbrug & Fødevarer har i en ny undersøgelse undersøgt danskernes forbrug af kød.

Kødet: Post Corona

”Tiden under Corona har bragt kødet til live.” Sådan lyder det fra Futurologist Kirsten Poulsen fra Firstmove. Vi har bedt Kirsten om at tegne et billede af kategorien kød. For kødet fik medvind under pandemien – men hvad nu?

Søges: smagen af kød

Dilemma: En god portion af dine kunder vil gerne spise grønnere. Men samtidig savner kunderne kødets særlige smag og konsistens. Vi har bedt en sensoriker om gode råd.

Kød og sundhed: Hvad er op og ned?

Forskere er langt fra enige om, hvilken betydning kød har for vores sundhed. Ny undersøgelse peger på, at en samlet sund kost betyder mere end mængden af kød.

Q&A: Fem hurtige om dyrevelfærd og kyllinger

Dyrevelfærd fylder mere og mere blandt forbrugerne. Ved du, hvad du skal svare dine kunder og gæster, når de spørger ind til emnet? Vi har samlet fem svar og spørgsmål, som klæder dig på til at tage snakken om kyllinger og dyrevelfærd.

Q&A: Fem hurtige om dyrevelfærd og kvæg

Hvad svarer, du når snakken falder på dyrevelfærd og kvæg? Vi har samlet fem svar, som hurtigt klæder dig på til at tage dialogen.

Q&A: Fem hurtige om dyrevelfærd og grise

Hvad skal du svare dine kunder og gæster, når de spørger ind til dyrevelfærd? Vi har samlet fem svar og spørgsmål, som klæder dig på til at tage snakken om grise og dyrevelfærd.

Bedre dyrevelfærd med grønne hjerter

Det statskontrollerede dyrevelfærdsmærke har vokseværk. Fra 2020 kan forbrugerne købe okse- og kalvekød og mejeriprodukter med grønne hjerter. Bliv klar til at guide dine kunder.

Griseakademiet

Kom indenfor i Griseakademiet. Vi har puslet med det længe - og nu er det gearet til nytænkende diskussioner, masterclasses og workshops. Det er en ny måde at arbejde med grisen, og vi glæder os til at dele det med hele branchen.

Årets ret med Gris - indstil nu

Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød.

Highlights til dig

2019 ligger foran os, og vi glæder os til at præsentere et år med events og indsatser til dig, der arbejder professionelt med mad.

Vi har givet antibiotikaforbruget én på trynen

Du kan være stolt af landmændene. Det er vi. Nye europæiske tal viser at Danmark ligger i top hvad angår brug af antibiotika.

Vil du være Danmarks bedste?

Så følg med her på goderåvarer.dk. Vi åbner op for indstillinger til vores fødevarepriser den 5. februar. Peg på din bedste kandidat til Kantineprisen, Økologiske køkkenroser, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.