Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


Kl. 09.00-14.00

Målgruppe:

Kantiner, slagtere, hoteller, restauranter, caféer

Pris:

Gratis. Men der opkræves no-show-fee på 500 kr.

Sted:

Frederiksgade 42, 8000 Aarhus & LalaFoods Mejlgade 72, 8000 Aarhus C

Udbytte:

Inspiration til nye tanker om gris og grønt; viden om alternative udskæringer og alternativ brug af gris; indblik i trenden: Mad med mening; teknisk viden om smagen af gris og en faglig forklaring på, hvorfor grisen egner sig så godt som tilbehør/smagsgiver og inspiration til nye retter med grønt i centrum og kød/gris som smagsgiver.

Masterclass: Gris og grønt – hinandens bedste venner, Aarhus

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER - LUKKET FOR TILMELDINGER

 

Er du nysgerrig på det grøntsagsbaserede køkken og ikke mindst på hvordan grisen passer ind som smagsgiver?

 

Kom og smag med, når en af Danmarks skarpeste grøntsagskokke og en smagsforsker inspirerer til, hvordan du kan arbejde med gris og grønt i dit køkken.

  

09.00 | Velkomst, morgensnacks og præsentationsrunde

 

09.30 | Landbrug & Fødevarer – hvorfor griseakademi?

 

10.00 | Køkkenchef og ejer, Christian Bøjlund fra Frederiksgade 42 fortæller om sit grønsagsbaserede køkken, sit 80/20-koncept og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken.  Glæd dig til små smagsprøver undervejs.

 

11.15 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om grisens smag – Nyt studie viser noter af trøffel, rose, kukomi mv.

 

12.15 | Vi går til LALA Foods laboratorium i Mejlgade og besøger Søren Kristensen

 

12.45 |Køkkenchef, Søren Kristensen guider dig. Nyd en praktisk workshop og lav din egen frokost med gris og grønt  

 

13.45 | Opsamling

 

14.00 | Farvel og tak

 

Lyder det som noget for dig, så tag fat i din kollega, find din kreative side frem og tilmeld dig.

 

 

Se også