Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


En del af Fødevaredagen

Målgruppe:

Slagtere, detailhandel og foodservice

Pris:

En del af Fødevaredagen - tilmeld dig via linket i teksten

Sted:

Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart til Fødevaredagen

Udbytte:

Du får helt ny viden fra en af verdens få sensoriske studier af grisekød og smag; du får redskaber til et nyt smagssprog omkring gris; du får udfordret din egen perception af grisekød og smag; du får præsenteret rationalet bag samt værktøjer til at folde smagen ud overfor dine kunder/gæster.

Talk & tasting: Gris og smag på Fødevaredagen

Smagen af gris 
Mens alle kender nuancerne i sproget omkring vin og chokolade, ser det helt anderledes ud med gris. Kun få steder i verden har man gennemført smagsstudier i relation til en professionel beskrivelse af grisens smagsunivers.

Gris smager af rose, trøffel og kokumi. Og det kan du opleve, når sensoriker Lisbeth Ankersen guider dig i det nye sprog. Hun er flankeret af en kendt kok, som giver smag på tiltale, mens han liner up til tasting. Det nye sprog giver dig indsigt og mulighed for at løfte kategorien overfor dine kunder og gæster –  værsgo' sæt smag på grisen.

Tilmeld dig Fødevaredagen her, for at deltage på sessionen om gris og smag.

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden.

Se også