Inspiration & Håndværk

En verden af inspiration

I vores tema om Inspiration & Håndværk kan du finde historier, fortællinger og metoder til, hvordan du som fødevareprofessionel kan arbejde med grisekød i en grønnere fremtid. Uanset om det skal på tallerkenerne via køkkenerne eller i kølediskene i supermarkederne. Du kan blive klogere på, hvordan vi skal tænke nyt ved at tænke gammelt, hvordan anderledes udskæringer kan tænke gris ind i nye smagssammensætninger, og hvorfor grisekød stadig har en plads i en verden, hvor vi taler om mad som værende mindre med bedre.

God fornøjelse.



Slagterprisvinderne viser hvordan

Vi er taget på besøg hos nogle af de ypperste indenfor slagterfaget. De viser slagterhåndværket frem på bedste vis og giver tips til dit eget arbejde med det smagfulde grisekød. Du er inviteret med indenfor!

Fremtiden med grisekød

Kom med ind i maskinrummet når nogle af landets dygtigste slagtere og madhåndværker, giver deres syn på, hvorfor grisekød stadig har en plads på fremtidens tallerken. Få de bedste tips og tricks til, hvordan man gennem klassiske og nye håndværksmetoder får mest mulig smag frem i kødet og bliv klogere på både oversete og klassiske udskæringer.

Pølsesnak med Corey Chisholm, Køkkenchef på Scandic Bygholm Park

I løbet af 2019 har vi sat ekstra fokus på det gode håndværk, der er forbundet med at producere pølser. For pølsen er meget mere end blot hotdogs og julemedister. Den repræsenterer nemlig et glemt håndværk.

Pølsesnak med Bjarke Jensen fra Slagter-riget

I denne pølsesnak stiller vi skarpt på Slagter-riget. Slagter Bjarke Jensen giver sine bud på, hvorfor deres pølsesortiment går som varmt brød. Og han uddeler tips og tricks til, hvordan pølsen også kan blive en succes hos dig.

Pølsesnak med slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC

I denne omgang af pølsesnak stiller vi skarpt på håndværket. Vi har nemlig inviteret slagter og faglærer Christian Friis fra ZBC, til en snak om håndværket bag den gode pølse.

Pølsesnak med Køkkenchef Martin Skaalum

Hvad er det egentlig pølsen kan, hvad gør en god pølse, og hvordan kan man udnytte pølsen til dens fulde potentiale? Det er noget af det, vi stiller skarpt på i denne omgang af pølsesnak sammen køkkenchef Martin Skaalum, Meyers Kantine Axelborg.