Kødakademiet
En branchedag fyldt med høj energi og faglighed!
27.08.2024
Kødakademiet, organiseret af Landbrug & Fødevarer, er en inspirerende branchedag fyldt med livlige diskussioner om aktuelle kødtrends og forbrugeradfærd.
I 2024 blev det bekræftet, at kød fortsat spiller en central rolle i de danske måltider, samtidig med at forbrugerne i højere grad ønsker at prioritere kvalitet frem for kvantitet. Sundheds- og klimaaspekterne blev diskuteret som vigtige faktorer, der åbner op for nye muligheder i branchen.
I 2025 går programmet helt tæt på kødkategorien, med stærke oplægsholdere og spændende talks om alt fra sortimenter og take-away, til kundeadfærd og de nyeste forbrugertrends!
Deltagerne udvælges af de enkelte kæder i samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Programmet for 2025 er under udvikling, og vi glæder os til at præsentere det snart. I mellemtiden kan du lade dig inspirere af sidste års program.