White paper om 'Økologi & Gastronomi'

Nu også på engelsk og tysk! Der er masser af spiselige argumenter for økologi. Vi har samlet alt du skal vide om ’Økologi & Gastronomi’ her i et sprit nyt white paper målrettet dig, der arbejder i foodservicebranchen.

15.04.2024 | Økologi, Foodservice

Hvordan er det nu liiige med økologi i forhold til kvalitet, dyrevelfærd, smag og bæredygtighed?

Og hvad mener andre madprofessionelle fra den gastronomiske superliga om økologi? 

Og og og, hvordan får vi mere økologi på menuen, uden at budgettet eksplodere. 

Alt dette og mere til, får du svar på i vores nye whitepaper, som nu også er oversat til tysk og engelsk. 

 

Download den originale danske version - tryk her 

 

Download den tyske version - tryk her

 

Download den engelske version - tryk her

 

Tak til Fonden for økologisk Landbrug

 

Chefkonsulent, Gastronomi & Foodservice

Anders Nicolajsen

+45 5364 5853 andn@lf.dk