Er ’spelt-segmentet’ i virkeligheden i Nordjylland? Brød er ikke bare brød, og specielt én type brød pådrog sig op gennem 00’erne ekstra stor opmærksomhed – nemlig speltbrødet.
Du er næsten i mål. Udfyld din e-mail og øvrige oplysninger, så sender vi materialet til dig. Vi behandler dine data i henhold til Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik Tilmeld nyhedsmail Psst - Vil du opdateres og inspireres? Få de nyeste indsigter og viden om fødevarebranchen direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsmail. Fortæl os hvilken branche du arbejder indenfor – så sender vi nyheder, der matcher dit arbejdsområde. Detail, Frug & grønt Detail, kød, fjerkræ, fisk Detail, mejeri, æg Foodservice Fødevareuddannelser Alle nyheder Jeg vil gerne modtage 10-12 årlige e-mails fra goderåvarer.dk med nye tendenser om gode råvarer, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes via frameldingslink i nyhedsmailsene. Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores Download og tilmeld nyhedbrev