Mindre madspild i værdikædeperspektiv 700.000 tons. Så meget madspild er der samlet set i hele værdikæden. Denne rapport peger på, at aktiviteter, på tværs af værdikæden, kan være med til at komme en del af spildet til livs.
Du er næsten i mål. Udfyld din e-mail og øvrige oplysninger, så sender vi materialet til dig. Vi behandler dine data i henhold til Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik Tilmeld nyhedsmail Psst - Vil du opdateres og inspireres? Få de nyeste indsigter og viden om fødevarebranchen direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsmail. Fortæl os hvilken branche du arbejder indenfor – så sender vi nyheder, der matcher dit arbejdsområde. Detail, Frug & grønt Detail, kød, fjerkræ, fisk Detail, mejeri, æg Foodservice Fødevareuddannelser Alle nyheder Jeg vil gerne modtage 10-12 årlige e-mails fra goderåvarer.dk med nye tendenser om gode råvarer, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes via frameldingslink i nyhedsmailsene. Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores Download og tilmeld nyhedbrev