Fødevaredagen

Fødevaredagen 2022 afholdes d. 27. september på Hindsgavl Slot i Middelfart.


Fødevaredagen 27. september - sæt kryds i kalenderen

Vi holder af at tage fat på de emner, der er allervigtigst lige nu - og sådan bliver det også i år, hvor vi samles om et tema, der har betydning for os alle; nemlig tidens ustabilitet.

Ustabilitet giver usikkerhed – og begge dele fylder i Europa og i branchen.

MEN lad os bruge vores fælles kræfter til at vende usikkerhed til nytænkning og stærke alliancer indenfor de fødevarer, der tales mere om end nogensinde før – og som vi holder af og sammen er eksperter på. 

Highlights fra programmet

  • Oplev ikoniske virksomheder på scenen. Hør hvordan de navigerer i en svær tid og bliv inspireret
  • Vælg mellem 8 inspirerende sessioner og skræddersy dit eget spor gennem dagen.
  • Vær med til årets store Awardshow, hvor vi hædrer branchens skarpeste.

Vi glæder os til at se netop dig på Hindsgavl Slot den 27. september.

OBS: deltagelse på Fødevaredagen kræver en invitation. Ønsker du at deltage i arrangementet, kan du sende en mail til foedevaredagen@lf.dk. Så vender vi tilbage, når der bliver en ledig plads.

Se film fra FD21

Genoplev highlights fra Fødevaredagen 2021 i lyd og billeder.

Tidligere Fødevaredage

 

Fødevaredagen '19

Hold dig opdateret 
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.


Se mere om pris-vindere her:

Fødevaredagen 2019 

 


Hold dig opdateret 
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere 
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Detailpriserne 

Køkkenpriserne 


400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Se billeder og inspiration fra dagen.

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.

Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.

Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.

 

I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen

Program fra Fødevaredagen 2016

Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.

Program fra Fødevaredagen 2015

Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.

Program fra Fødevaredagen 2014