Dammarks bedste kantine blev fundet til Fødevaredagen2023
Fødevaredagen den 19. september bød Landbrug & Fødevarer topfolk fra fødevarebranchen velkommen til en særlig dag på Hindsgavl Slot. Vi bliver klogere på de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder.
Vi blev gearet til at se forretningsmuligheder i fremtidens tendenser, smagte på gourmetpris vinder produkter, så på hvordan den den globale økonomi påvirker de danske forbrugere, og debatterede foodservice- og producenters ansvar for en grøn og sund omstilling.
Dagen blev modereret af Louise Reumert, journalist og redaktør på DR.
kreditering til fotograf - (Carsten Andersen - Landbrug & Fødevarer)
Genoplev stemningen fra Fødevaredagen2023 i denne kort film
Tidligere Fødevaredage
Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.
Se mere om pris-vindere her:
Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.
Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.
400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Se billeder og inspiration fra dagen.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.
Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.
Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.
Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.
Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.
I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen
Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.
Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.
Program fra Fødevaredagen 2014