Fødevaredagen 2021

Den 28. september byder Landbrug & Fødevarer velkommen til årets store branchedag Fødevaredagen 2021. Her går vi tæt på en virkelighed, der er velkendt, men samtidig fuldstændig forandret.

Fødevaredagen favner hele værdikæden og er både for dig der producerer fødevarer. Dig der laver mad i et professionelt køkken. Dig der sælger fødevarer til forbrugerne. Dig der skaber gastronomiske madoplevelser og dig der arbejder administrativt og strategisk med fødevarer.

 

På dagen hylder vi ligeledes branchens frontløbere gennem en prisoverrækkelse af årets fødevarepriser.

Glæd dig også til følgende store temaer:

  • Post-Corona vækst
  • Innovation i krisetider
  • Råvarer i nye konstellationer
  • Forbrugsmønstre og efterspørgsel

Vil du med?

Hvis du vil vide mere om Fødevaredagen og hvordan du kan deltage, kan du skrive til foedevaredagen@lf.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Goderåvarer.dk 

Priser  

På dagen uddeles også de traditionsrige fødevarepriser, der anerkender Danmarks dygtigste madhåndværkere i fem fødevarekategorier. Se alle de nominerede til årets priser her.

Fødevaredagen er finansieret af Svineafgiftsfonden, Kvægafgiftsfonden, Mælkeafgiftsfonden, Dansk Gartneri, Produktionsafgiftsfonden for Frugt- og Gartneriprodukter samt Foreningen Plan Danmark.

Se film fra FD17

Genoplev highlights fra Fødevaredagen 2017 i lyd og billeder.

Tidligere Fødevaredage

 

Fødevaredagen '19

Hold dig opdateret 
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.


Se mere om pris-vindere her:

Fødevaredagen 2019 

 


Hold dig opdateret 
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere 
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Detailpriserne 

Køkkenpriserne 


400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Se billeder og inspiration fra dagen.

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.

Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.

Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.

 

I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen

Program fra Fødevaredagen 2016

Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.

Program fra Fødevaredagen 2015

Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.

Program fra Fødevaredagen 2014