Fødevaredagen

Fødevaredagen er hele branchens fyrtårn, hvor videndeling, netværk og kåring af branchens ildsjæle er i centrum.

Vi siger tak for en inspirerende dag i bæredygtighedens tegn, da 400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Vi har samlet billeder og inspiration fra dagen sammen.  

Fotos fra Fødevaredagen 2017: Genoplev dagen på Hindsgavl Slot i billeder

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.

Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.

Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.

Har du spørgsmål til Fødevaredagen?
Vi vil altid gerne høre fra dig. Send en mail til foedevaredagen@lf.dk.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen tirsdag den 9. oktober, hvor vi inviterer til Fødevaredagen 2018.

Se film fra FD17

Genoplev highlights fra Fødevaredagen 2017 i lyd og billeder.

Tidligere Fødevaredage

 

I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen

Program fra Fødevaredagen 2016

Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.

Program fra Fødevaredagen 2015

Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.

Program fra Fødevaredagen 2014