Fødevaredagen

Den 9. oktober åbner vi endnu engang dørene op på Hindsgavl slot og byder indenfor til årets store branchedag – Fødevaredagen. Dagligvarekæderne kommer. Foodservice-branchen kommer. Og landets fødevareproducenter kommer. Kommer du?

  

Det dugfriske program ligger nu klar til at vække din appetit. 

ÅRETS TEMA ER:
En verden og en branche i forandring. Kom på forkant med de nyeste tendenser og med en forbrugergruppe, der mere end nogensinde før har holdninger til, hvor de vælger at lægge deres penge. Glæd dig til:

  • Store personligheder som landmand og filmproducent Peter Ålbæk, futurist Louise Fredbo-Nielsen og indkøbsdirektør i Salling Group Jeppe Dahl Jeppesen
  • Skarpe sessions: skræddersy din dag efter netop dine interesser
  • Smagsoplevelser og networking
  • Festligt awardshow, hvor vi kårer branchens frontløbere
  • Frit valg af råvarebar

Vil du vide mere eller have tilsendt en invitation, så send en mail til foedevaredagen@lf.dk.

Vi glæder os til at se dig.

 

Se film fra FD17

Genoplev highlights fra Fødevaredagen 2017 i lyd og billeder.

Tidligere Fødevaredage

 

400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Se billeder og inspiration fra dagen.  

Fotos fra Fødevaredagen 2017: Genoplev dagen på Hindsgavl Slot i billeder

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.

Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.

Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.

 

I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen

Program fra Fødevaredagen 2016

Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.

Program fra Fødevaredagen 2015

Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.

Program fra Fødevaredagen 2014

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage 10-12 årlige e-mails fra goderåvarer.dk med nye tendenser om gode råvarer, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes via frameldingslink i nyhedsmailsene. Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik.












Detail
Foodservice
Fødevareuddannelser
Alle nyheder