Fødevaredagen 2020

Hvert efterår samler vi den danske fødevarebranche. Vi sætter nye tendenser under lup, deler friske indsigter og hylder branchens allerbedste. Ses vi?

 

I 2020 åbner vi endnu engang dørene til fødevarebranchens festdag, Fødevaredagen i 2020. Det kommer til at foregå tirsdag den 29. september. Vi brygger på et inspirerende program, som vi deler med dig på siden her i løbet af foråret. 

Vi glæder os til at samle beslutningstagere og aktører fra den danske fødevarebranche i Hindsgavl Slots skønne rammer.

Vil du vide mere om Fødevaredagen eller have tilsendt en invitation, så send en mail til foedevaredagen@lf.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Goderåvarer.dk 

​Fødevaredagen er finansieret af Svineafgiftsfonden, Kvægafgiftsfonden, Mælkeafgiftsfonden, Fonden for økologisk landbrug, Dansk Gartneri, Produktionsafgiftsfonden for Frugt- og Gartneriprodukter samt Foreningen Plan Danmark. 

 

Se film fra FD17

Genoplev highlights fra Fødevaredagen 2017 i lyd og billeder.

Tidligere Fødevaredage

 

Fødevaredagen '19

Hold dig opdateret 
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.


Se mere om pris-vindere her:

Fødevaredagen 2019 

 


Hold dig opdateret 
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere 
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Detailpriserne 

Køkkenpriserne 


400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Se billeder og inspiration fra dagen.

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.

Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.

Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.

Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.

 

I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen

Program fra Fødevaredagen 2016

Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.

Program fra Fødevaredagen 2015

Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.

Program fra Fødevaredagen 2014