Fødevaredagen 2021
Årets største branchedag for fødevareprofessionelle, Fødevaredagen, finder i år sted d. 28. september. Dagen vil være spækket med nye indsigter, trends og tendenser indenfor fødevarer og gastronomi.

Fødevaredagen favner hele værdikæden og er både for dig der producerer fødevarer. Dig der laver mad i et professionelt køkken. Dig der sælger fødevarer til forbrugerne. Dig der skaber gastronomiske madoplevelser og dig der arbejder administrativt og strategisk med fødevarer.
På dagen hylder vi ligeledes branchens frontløbere gennem en prisoverrækkelse af årets fødevarepriser.
Du kan glæde dig til:
- Nye indsigter og trends, du kan tage med videre i dit daglige arbejde
- Debatter om spændende temaer
- Prisoverrækkelse og hædring af branchens frontløbere
Skal du med?
Hvis du vil vide mere om Fødevaredagen og hvordan du kan deltage, kan du skrive til foedevaredagen@lf.dk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Goderåvarer.dk
Fødevaredagen er finansieret af Svineafgiftsfonden, Kvægafgiftsfonden, Mælkeafgiftsfonden, Dansk Gartneri, Produktionsafgiftsfonden for Frugt- og Gartneriprodukter samt Foreningen Plan Danmark.
Tidligere Fødevaredage

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.
Se mere om pris-vindere her:

Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.
Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.

400 personer fra fødevare-Danmark deltog på Fødevaredagen 2017. Se billeder og inspiration fra dagen.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsmail fra Gode Råvarer. Vi sender løbende nyhedsmails ud med nye tendenser, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Tilmeld dig nyhedsmailen.
Årets pris-vindere
Missede du awardshowet? Se listen over årets vindere og find vinderfotos og find pressemeddelelser.
Øg dit salg med grøntsagsprofiler
Helt nye profiler på grøntsager røber, hvilket syn dine kunder har på pastinakker og tomater. Og den viser også, hvad de bruger grønkål og gulerødder til. Fik du ikke et kompendie med grøntsagsprofilerne med hjem? Find grøntsagsprofilerne.
Opskrift på IN’madspølser
Vil du selv prøve kræfter med In’Madspølsen, som blev serveret til frokosten? Den er udviklet til In’Madsworkshoppen, vi i Landbrug & Fødevarer afholdte i foråret. Download opskriften på In’Madspølsen.
Se filmen Respekt for maden
På Fødevaredagen kickstartede fødevareerhvervets kampagne "Respekt for maden". Se eller gense den madspildsfilmen og hent materialer til kampagnen.
I 2016 samlede vi Fødevaredagen på Hindsgavl Slot på Fyn under overskriften 'Mere værdi i kæden". Se highlights fra dagen
Fødevaredagen 2015 stod i sundhedens tegn - og til åbningsdebatten blev branchen spurgt om, hvorvidt man kan tjene penge på sundhed. Se klip fra debatten - og resten af dagen herunder.

Landbrug & Fødevarer inviterede for første gang branchen til Fødevaredag i 2014. Det foregik i Turbinehallen i Aarhus og dagen igennem blev der kigget fremad - og tendenser på fremtidens madscene blev delt.
Program fra Fødevaredagen 2014