2 schnitzler af inderlår, 1 cm tykke
salt og peber
fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 10 g smør eller 2 tsk olie
Tilberedningstid: Ca. 15 minutter
Stegesvind: Ca. 20 %
-
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle.
-
Krydr med salt og peber.
-
Varm fedtstoffet på en pande ved god - kraftig varme - smør skal være gyldent, olie skal være varm. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden.
-
Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider, ¼-½ minut i alt.
-
Skru ned til middel varme og steg dem 1 - 1½ minut på hver side, så er de let rosa eller 1½ - 2 minutter på hver side, hvis de ønskes netop gennemstegt.
Panerede schnitzler på pande
2 schnitzler af inderlår, 1 cm tykke
1 æg
¾ - 1 dl rasp
salt og peber
25 g smør
Tilberedningstid: Ca. 15 minutter
Stegesvind: Ca. 5 %
-
Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
-
På en anden tallerken blandes rasp med salt og peber.
-
Vend schnitzlerne, først i ægget og dernæst i raspen.
-
Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden.
-
Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side.
-
Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 2 minutter på hver side.