VIDEN: Hvad skal vi med kunstig intelligens?
”Hvilket problem vil jeg have løst – og kan AI hjælpe med det?”. Det er det første, man skal spørge sig selv om, i stedet for ” Hvad kan jeg bruge AI til?”

AI er en værktøjskasse med mange forskellige muligheder. Bruger man det rigtig og med de rette forbehold, kan det være en fantastisk hjælp.
I dette oplæg fortæller Jon Henningsen, Movesco, som har mange års erfaring med AI, om muligheder og faldgruber ift. at bruge AI.

Økologisk fremtidsværksted
Hvordan kan økologien styrkes i alle led af værdikæden? Det har vi spurgt en indkøber, en grossist, en køkkenleder og to CSRmedarbejdere om.

CASE: Smutveje til bæredygtige kantiner
Hvordan kan økoskole, kompetenceudvikling, indkøbsanalyser og klogt samarbejde med grossisten fremme de gode faglige snakke om økologi i kantinekøkkenet og øge økologiprocenten?

VIDEN: Økologien som pejlemærke for bæredygtig udvikling
Hvordan kan køkkener gribe opgaven med at gøre deres produktion mere bæredygtig an?

CASE: Når indkøbsaftaler driver økologien og klimaindsatser
Hvordan kan indkøbere, som er langt væk fra maden, påvirke det bæredygtige fødevareindkøb?

CASE: Økologi på sygegangen
Hvordan gør man hospitalsmad til en inspirerende oplevelse? Hør Helle Steen Petersen og Gitte Breum diskutere bæredygtighed, økologi og innovation. Med 3.000 måltider dagligt formår Nordsjællands Hospital at kombinere lokale råvarer, plantebaserede menuer og kulinarisk håndværk – en indsats, der både reducerer CO2 og skaber begejstring hos patienter og ansatte. Få indblik i "Grøn onsdag", deres unikke kultur og fremtidens køkken på superhospitalet.