Digitalt Smagssymposium
Kl. 10.50 – 11.00 Velkommen og intro v. Mette Jasper Gammicchia, Markedschef Landbrug & Fødevarer
-----------------------------
Kl. 11.00 – 12.00 Mød Køkkenchef Rasmus Munk, når han tager dig med på en fortælling om restaurant Alchemist og smag
-----------------------------
Kl. 12.00 – 12.10 Pause
-----------------------------
Kl. 12.10 – 12.50 Smagsekspert og sensoriker Lisbeth Ankersen guider igennem et nyt smagsstudie: Racegrise og Smag
-----------------------------
Kl. 12.50 – 13.15 Pause
-----------------------------
Kl. 13.15 – 13.45 Værdibaserede indsigter fra Firstmove - hvordan ser råvare-fremtiden ud? Vi har spurgt firstmoverne. V. Anders Nicolajsen, Markedskonsulent Foodservice og Kristian Ploug Grut, Seniorkonsulent Landbrug & Fødevarer
-----------------------------
Kl.13.45 – 13.55 Pause
-----------------------------
Kl. 13.55 – 14.45 Rasmus Bredahl, specialist i neurogastronomi guider dig igennem gastronomisk adfærdsdesign og smagning
-----------------------------
Kl. 14.45 – 14.55 Tak for i dag
-----------------------------
Kl. 14.55 – 16.00 Nedtælling til Whiteguide Lancering + Uddeling af Årets ret med Gris
-----------------------------
Kl. 16.00 – 18.00 Whiteguide lancering direkte fra Axelborg + Uddeling af Årets ret med Gris
-----------------------------
Bemærk: Arrangementet bliver afholdt digitalt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk