TALKS & TASTINGS
TALKS & TASTINGS

TALKS & TASTINGS

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:

30.11.2020
10:50-18:00

Målgruppe:

Kokke, Slagtere, Foodservice, Madprofessionelle, Udviklere

Pris:

Arrangementet er gratis

Sted:

Afholdes digitalt

Udbytte:

Eventet byder på ny inspiration med fokus på smag og sensoriske oplevelser samt nye tilgange for måltidets rammer, fremtidens produkter og trends.

Digitalt Smagssymposium

 

Kl. 10.50 – 11.00 Velkommen og intro v. Mette Jasper Gammicchia, Markedschef Landbrug & Fødevarer 

-----------------------------

Kl. 11.00 – 12.00 Mød Køkkenchef Rasmus Munk, når han tager dig med på en fortælling om restaurant Alchemist og smag

-----------------------------

Kl. 12.00 – 12.10 Pause

-----------------------------

Kl. 12.10 – 12.50 Smagsekspert og sensoriker Lisbeth Ankersen guider igennem et nyt smagsstudie: Racegrise og Smag

-----------------------------

Kl. 12.50 – 13.15 Pause

-----------------------------

Kl. 13.15 – 13.45 Værdibaserede indsigter fra Firstmove - hvordan ser råvare-fremtiden ud? Vi har spurgt firstmoverne. V. Anders Nicolajsen, Markedskonsulent Foodservice og Kristian Ploug Grut, Seniorkonsulent Landbrug & Fødevarer

-----------------------------

Kl.13.45 – 13.55  Pause

-----------------------------

Kl. 13.55 – 14.45 Rasmus Bredahl, specialist i neurogastronomi guider dig igennem gastronomisk adfærdsdesign og smagning 

-----------------------------

Kl. 14.45 – 14.55 Tak for i dag 

-----------------------------

Kl. 14.55 – 16.00 Nedtælling til Whiteguide Lancering + Uddeling af Årets ret med Gris  

-----------------------------

Kl. 16.00 – 18.00 Whiteguide lancering direkte fra Axelborg + Uddeling af Årets ret med Gris  

-----------------------------

 

Bemærk: Arrangementet bliver afholdt digitalt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk

Se også