Wokstrimler
Wokstrimler skæres inderlår fra skinken. Strimlerne kan anvendes til lynstegning i wokretter, og indgår fint i specielt asiatiske opskrifter, hvor du kan tilsætte mange farver og smag via sprøde grøntsager, krydderurter og saucer. Det er magert kød, som bliver mere mørt og saftigt og stegesvindet mindre, hvis du gourmetsalter det inden det steges.
Skærevejledning
Anprisninger
Der findes en lang række muligheder for at anprise fødevarer, men området er omfattet af forskellig og specifik eller uspecifik lovgivning, som naturligvis skal følges. Derfor giver vi dig her vejledning til, hvordan din virksomhed kan angribe anprisningen af denne fødevare.
Ønsker du at lære mere om anprisninger, kan du besøge vores anprisnings-univers
Tilberedning
Grundtilberedningsanvisning på pande
Lynstegte wokstrimler:
250 g tynde minutstrimler/wokstrimler ½ x ½ x ca. 8 cm
salt og peber
2 tsk olie
Tilberedningstid: Ca. 10 minutter - afhængig af grøntsagernes stegetid - Kødet steges ca. 2 minutter.
• Dup kødet tørt med køkkenrulle.
• Krydr med salt og peber.
• Lad olien blive godt varm i en wok/pande ved kraftig varme. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden.
• Lad kødet blive brunt, inden det vendes på wok/pande.
• Steg kødet på alle sider i alt 1 - 1½ minut.
• Tag kødet op på en tallerken og hold det varmt.
• Steg lynstegte grøntsager.
• Vend kødet i retten lige før servering.
• Smag retten til.