Nyheder om mejeri og æg
Salget af økologisk ost er stigende, men øget synlighed er nødvendigt
Andelen af økologisk ost i forbrugernes indkøbskurve er generelt stigende. Salget er dog lavere end gennemsnittet for økologiske råvarer, og der er derfor behov for større synlighed. En ny analyse fra Landbrug og Fødevarer kortlægger, hvem der køber økologisk ost og hvorfor.
Æg: What’s not to like?
Fra kolesterol-synder til superfood. Det er noget af en rejse ægget har været på. I en ny analyse tager vi med danskerne på indkøbstur og vender også blikket mod forbruget i fremtiden.
Danmarks produktion af mælk stagnerede i 2019
For første gang siden 2011 er den danske mælkeindvejning ikke steget, viser nye tal fra Mejeriforeningen. Sidste år blev der produceret 5,615 mia. kg – nøjagtig det samme som i 2018.
Hvad smager osten af?
Det kan Landbrug & Fødevarers nye ostesmagshjul hjælpe dig med at svare på. Dyk ned i de mange smagsnuancer, så du kan agere oste-sommelier for dine kunder og gæster.
Osteakademi for kantineledere
Landbrug & Fødevarer inviterede i dag til Osteakademi, der skal inspirere nye måder at servere ost på i storkøkkener.
Ostefestival omdannede Kødbyen til ostefest
Københavnerne er tossede med ost. Det stod krystalklart, da 1200 mennesker valfartede til Kødbyen, hvor ostefestivalen Cheese Copenhagen blev afholdt for fjerde gang.
Highlights til dig
2019 ligger foran os, og vi glæder os til at præsentere et år med events og indsatser til dig, der arbejder professionelt med mad.