Book en mark 2022

Vi samler økologiske producenter/ virksomheder og aktører fra både dagligvarehandlen og foodservice til ’Book en mark’. Det handler om grønt, mejeri, kød og kolonial - og om gode matches og passion for økologiske råvarer.

Er du aftager og kan lide tanken om at vide præcis hvor dine fødevarer kommer fra? Er du økologisk producent og vil du gerne udforske nye markeder og afsætningsmuligheder?
Så er Book en mark skræddersyet til dig.

HVAD ER BOOK EN MARK?
Book en mark er 3 x meet-up’s for økologiske producenter og aftagere fra hoteller, restauranter, kantiner, offentlige køkkener, grossister, nethandel, dagligvarekæder og fødevarevarevirksomheder. Dagene er businessdating mellem producenter og aftagere.  Det er her du kan møde din næste leverandør eller din næste aftager – og i år favner vi alle kategorier af økologi: grønt, kolonial, kød, mejeri etc.

HVOR OG HVORNÅR?

Vi åbner dørene tre skønne steder i landet. Vælg den location, der passer dig  – du er også velkommen flere gange.  

→  22. marts 2022: Præstø, Oremandsgaard - ARRANGEMENTET ER AFHOLDT

→  5. april 2022: Aarhus, Centralværkstedet - ARRANGEMENTET ER AFHOLDT

→  5. oktober 2022: København, Folkets Madhus

 

PROGRAM
Her kan du se programmet for Book en mark 

TILMELDING
Tilmeld dig her eller nedenfor i det grønne felt 

 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Lærke Kirstine Lund fra Landbrug & Fødevarer på lld@lf.dk eller Ida Maria Kampmann fra Food Organisation of Denmark på idamaria@thefoodproject.dk

Vi glæder os til at skabe rum til lokale råvarer, til business og til dig.

Landbrug & Fødevarer & Food Organisation of Denmark

----

Mere om ’BOOK EN MARK’
Book en mark handler om at styrke samarbejdet mellem økologiske producenter af planter, mejeri, kød, kolonial og drikkevarer samt aktører fra forarbejdningsindustrien, dagligvarehandlen, hotel- og restaurationsbranchen, kantinekæder og offentlige køkkener. Det går i al sin enkelthed ud på, at en aftager reserverer en produktion hos en producent.

Projektet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

Arrangementet er en del af projektet Madfællesskabet. 

Lærke Kirstine Lund

Sektorchef for planter og planterige fødevarer

+45 2086 2871