Book en mark 2022

I 2022 gentager vi succesen fra sidste år! Vi samler økologiske producenter og aktører fra både dagligvarehandlen og foodservice til ’Book en mark’. Det handler om gode matches og om passion for frugt, grønt og planteriget i det hele taget.

Tid og sted:
→  22. marts 2022: Præstø, Oremandsgaard 

→  5. april 2022: Aarhus, Centralværkstedet

→  5. oktober 2022: København, Folkets Madhus

Er du…

  • Aftager og kan du lide tanken om at vide præcis, hvor dine fødevarer kommer fra?
  • Planteproducent og vil du gerne udforske nye markeder og afsætningsmuligheder?

Du er inviteret med, til en helt særlig dag, hvor vi fokuserer på lokale råvarer og nye forbindelser.

På den ene side af bordet sidder producenter med små og store marker og/eller produkter de gerne vil udbyde. På den anden side har vi reserveret plads til restauranter, hoteller, kantiner, offentlige køkkener og dagligvarekæder, der er interesserede i at få fingrene i gode ting fra planternes verden fra lokale producenter.

Måske er der en håndfuld heldige matches?

Tilmeld dig allerede nu igennem tilmeldingsboksen herunder eller via linket her: Tilmeld dig arrangementet her 

Grønne hilsner fra

Landbrug & Fødevarer & Food Organisation of Denmark

 

PROGRAM 

Velkommen til Book en mark


Økologiske producenter. Økologiske virksomheder. Og aftagere fra alle dele af dagligvarehandlen, nethandlen og foodservice. Det er her du møder dem alle. Tal lidt med mange – og fordyb dig dér hvor det giver mening for din forretning. Vi glæder os til at præsentere dig for en rigdom af mulige samarbejdspartnere.


Kl.10.00: ANKOMST TIL EN BID BRØD OG EN KOP VARMT
PÅ med navneskiltet og i gang med at netværke - seating ved dit bordkort og din første mødegruppe

 

Kl. 10.30: VELKOMST OG POWER-PRÆSENTATIONSRUNDE
Du har 30 sekunder til at præsentere din forretning og dine forretningsønsker overfor alle deltagerne –  mikrofonholderne er både søde og strenge.

 

Kl. 11.30: SAMARBEJDE, STOLELEG & SHOWCASES
Der hvor du sidder iblandt producenter, grossister, detaillister og køkkener, får I nu tid til at udtrykke behov og ønsker til hinandens roller og ansvar for at få flere lokale varer nemmere ind i vareflowet.

Ind i køkkenerne, ind på hylderne, ind i lastbilerne, op på tallerkenerne. TEMAERNE er: SMAG, PRIS, VÆRDIER, KOMMUNIKATION og SAMARBEJDE.
Undervejs vil nogen af jer også bytte plads og møde nye samarbejdspartnere. mens I taler sammen og gør hinanden bedre og klogere, bliver I afbrudt af korte inspirerende showcases i plenum.

 

KL. 12.30: DEN STORE LOKALE RÅVARE FROKOST

 

Kl. 13.30: POWER-BUSINESS RUNDE
Vi byder op til stående og uformel businessdating – inklusiv korte breakout-sessions, hvor du kan efterlyse dem, som du SKAL have talt med. Ha’ din elevatortale klar – nu skal vi flytte varer.

 

Kl. 15.30: TAKKE AF RUNDE
Tid til sidste ord. Del din feedback og dine idéer fra dagen.

 

16.00: PÅ GENSYN
Vi ses til næste BOOK en MARK – husk at I altid må ringe til Lærke, Anders, Trine og Ida Maria, hvis I lige står og mangler et kontakt-skub eller en dynamisk idé-udveksling.

Vi reserverer pladser efter ’først til mølle’.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Lærke Kirstine Lund fra Landbrug & Fødevarer på lld@lf.dk eller Ida Maria Kampmann fra Food Organisation of Denmark på idamaria@thefoodproject.dk

_____________________

 

Mere om ’BOOK EN MARK’
Book en mark handler om at styrke samarbejdet mellem producenter af frugt, grønt og anden planteproduktion samt aktører fra dagligvarehandlen, hotel- og restaurationsbranchen, kantinekæder og offentlige køkkener. Det går i al sin enkelthed ud på, at en aftager reserverer en produktion hos en producent. Herfra planlægger partnerne hvilke afgrøder, der skal dyrkes/produceres og i sidste ende havner i butikker/køkkener.

Projektet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

Arrangementet er en del af projektet Madfællesskabet.

Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

lld@lf.dk - Marked & Ernæring

Telefon Chefkonsulent

Mobil +4520862871