Efteråret byder på masser af BEST PRACTICE inspiration med fokus på økologi og bæredygtighed

I efteråret 2022 kan du igen få viden af nogle af de skarpeste foodservicefolk i landet – de der har gjort sig ekstra umage med økologi, bæredygtighed og kvalitet.

 

Landbrug & Fødevarer sætter - sammen med Fonden for Økologisk Landbrug, Sol Over Gudhjem, Madhuset Løgten og KOST KBH - fokus på to områder:

De hurtige måltider/takeaway og HoReCa: Hoteller restauranter og caféer.

På turen tager vi dig med på en fagligt lærerig studietur, hvor du ikke blot får syn for sagen. Du kommer også til at møde folkene bag stederne, høre deres tips, tricks og få indblik i deres historier. Og vi skal selvfølgelig også smage os igennem hele turen.

Hvis du er foodservice fagperson, producent, kok, grossist, udvikler, indkøber eller lignende, så er det gratis at komme med, og vi klarer praktikken. Der er et begrænset antal pladser på hver tur, og der er 4 forskellige ture at vælge imellem.

Programmerne opdateres efterhånden, som alle brikkerne falder på plads.


Best Practice studietur: Hurtige måltider

MELD DIG TIL HER 


Best Practice studietur: HoReCa

MELD DIG TIL HER 


Best Practice - video

Anders Nicolajsen

Chefkonsulent, gastronomi og foodservice

+45 5364 5853