PlanteVærket – Noget for dig?

Kender du PlanteVærket? En række virksomheder er gået sammen for at styrke de plantebaserede måltiders produkters plads på markedet. Skal din virksomhed være med?

 

Interessen for plantebaserede fødevarer er stor. Det mærkede vi også på dette års Food Expo, hvor vi fik mange gode snakke med medlemmer, virksomheder og samarbejdspartnere, som vi endelig kunne få en ordentlig snak med igen ovenpå Covid-19.

Det har været skønt at hilse og netværke med alle igen, og lige så skønt har det været at mærke den store interesse for Landbrug & Fødevarers nye grønne branchefællesskab ”PlanteVærket”, som netop var omdrejningspunktet for Landbrug & Fødevarers tilstedeværelse på Food Expo.

Hvad er planteværket?
Vi mødte flere på Food Expo, der var interesserede i, hvad PlanteVærket er for noget, og hvordan man som virksomhed kommer med. Og det er heldigvis ikke så svært.
PlanteVærket er et branchefællesskab for planterige fødevarer, der er sat i verden for at hjælpe og støtte de virksomheder, der arbejder med plantebaserede fødevarer.
Landbrug & Fødevarers egne analyser og markedsindsigter viser, at mange forbrugere i fremtiden forventer at spise mere plantebaseret. Særligt de yngre forbrugere. PlanteVærket er derfor sat i verden for at hjælpe virksomheder med alt fra netværk til data og indsigter samt skræddersyet rådgivning til virksomhederne om alt fra afsætning, handelsbarrierer, ernæringsforhold, anprisninger, lovgivning og fødevarevirksomhed.

Hvis du tænker, at Planteværket er noget for dig og din virksomhed, så kan du kontakte Chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer, Lærke Kirstine Lund.


Lærke Kirstine Lund

Lærke Kirstine Lund

lld@lf.dk - Marked & Ernæring

Sektorchef for planter og planterige fødevarer

Mobil +4520862871