Book en mark 2023

Er du aftager og kan lide tanken om at vide præcis, hvor dine fødevarer kommer fra? Er du økologisk producent og vil du gerne udforske nye markeder og afsætningsmuligheder? Så er Book en mark skræddersyet til dig.

 >> Book en mark 2024 <<

HVAD ER BOOK EN MARK?

Book en mark er en slags 'business dating' mellem aftagere og økologiske producenter. På den ene side af bordet sidder økologiske producenter med råvarer/produkter. På den anden side har vi reserveret plads til aftagere fra hoteller, restauranter, kantiner, offentlige køkkener, grossister, nethandel, dagligvarekæder og fødevarevirksomheder, der er interesserede i at få fingrene i økologiske råvarer/produkter. Det handler om forretning, gode matches - og om alle kategorier af økologi: grønt, mejeri, kød, drikkevarer og kolonial.

På Book en mark kan du møde din næste leverandør eller aftager.

 

HVOR OG HVORNÅR?

Vi åbner dørene tre skønne steder i landet. Vi har været i Jyderup og Vejle tidligere i år. Næste arrangement foregår i København:

→  10. oktober 2023 fra 09-15: Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

 

PROGRAM

Se programmet for Book en mark her. 

 

TILMELDING

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig i feltet nedenfor inden mandag den 09. oktober kl. 09.00. 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Ebbe Korsgaard fra Landbrug & Fødevarer på ebka@lf.dk eller Ida Maria Kampmann fra Food Organisation of Denmark på idamaria@thefoodproject.dk

Vi glæder os til at skabe rum til lokale råvarer, til business og til dig.

Landbrug & Fødevarer & Food Organisation of Denmark

----

Book en mark har siden 2019 dannet rammerne for at hundredevis af økologiske producenter og aftagere har mødt hinanden og skabt fælles forretning. 

 

Tak til Fonden for Økologisk Landbrug. Arrangementet er en del af projektet Madfællesskabet.

Lærke Kirstine Lund

Sektorchef for planter og planterige fødevarer

+45 2086 2871


 

Anders Nicolajsen