Highlights fra best-practice - Økologi & Madglæde

Mere end 100 madprofessionelle fra 12 forskellige kommuner var på best-practice tur til Aros og Århus Food Festival - se stemningsvideo fra dagen her

Den 1. september tog Landbrug & Fødevarer og Meyers mere end 100 deltagere fra landets offentlige køkkener, med på best-practice tur til Aros for at høre spændenden oplæg fra Rasmus Bredahl om 'Neurogastronomi' og fra Louise Brønnum om 'Smag og bælgfrugter'. Sidst på dagen tog vi til Århus Food Festival og blev taget imod af direktør Anna Lund. 

Projektet - Økologi & Madglæde - er støttet af Fonden for økologisk landbrug. 

Bæredygtighed og grøn omstilling er fokusområder, der står højt på listen i alle landets kommuner, og i projektet ’Økologi og Madglæde’ hjælper Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Meyers Madhus de offentlige køkkener på vej mod mere klimavenlige og økologiske måltider.