Vinderen af Cook Off er fundet!

Til Sol over Gudhjem på Bornholm dystede de tre nominerede kantiner i en Cook Off, hvor fokus var på mad til mange, økologi og den planterige ret. Trofæet gik til Køkkenchef Stefan Hansen og team fra Gorrissen Federspiel, der formåede at blæse dommerne bagover med den gode og grønne smag og en velbalanceret ret.

Køkkenchef Stefan Hansen og team formåede at udarbejde en ret, hvor overskudsgrøntsager som svampe og glaskål og mejeriprodukter som havgus 12 og kefir var i centrum. Om vinderen fortalte dommerne:

Det var et tæt løb, men grunden til at det er Stefan Hansen og Team, som vinder Cook Off, er grundet den gode smagsomsætning og den mættende ret. Retten var dejlig velbalanceret og hans brug af brødet var flot inkluderet i retten”.

Dommerpanelet bestod af:
Andreas Tancula Møller
Rene Mammen
Thomas Pasfal
Mette Dahlgaard

Vinderhold med stort engagement

Nytænkning, præcision og planterige ingredienser var omdrejningspunktet hos alle de nominerede til Kantineprisen.

Og det gjorde Stefan Hansen og teamet med den største respekt for råvarerne og med en kokkefaglighed i top. Den stolte køkkenchef og vinder af den store Cook Off satte selv ord på hæderen:

”Jeg er mega stolt af mit team, og vi klarede det så godt, vi kunne. Nu er det tid til at nyde resten af Sol over Gudhjem med mit team og med resten af de nominerede”, siger Stefan Hansen, der er køkkenchef hos Gorrissen Federspiel.

Dette bakkes op af Kristian Ploug Grut, jurymedlem og ansvarlig for Kantineprisen hos Landbrug & Fødevarer:

Det har været et fremragende felt i år med en masse skarpe deltagere. Det har været imponerende at se de nominerede dyste i det her nye format Cook Off. Alle deltagerne arbejdede professionelt, hårdt og flot, og der hersker ingen tvivl om, at kantinekøkkener har en masse kompetencer at byde på i forhold til madlavning med økologiske råvarer, grøntsager og den gode smag. Det så vi også hos vinderteamet fra Gorrissen Federspiel”, fortæller Kristian Ploug Grut, der er seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer.

Vinderholdet blev kåret af Afdelingschef i Landbrug & Fødevarer, Mette Jasper Gammicchia. Præmien bestod af et håndgraveret fad og et års medlemskab af Kaffeklubben.

 

Et stort tillykke til det dygtige team fra Gorrissen Federspiel for den flotte præsentation, grønne smag og velsmagende servering. Holdet kan nu se frem til Fødevaredagen den 19. september, hvor den endelige vinder af Kantineprisen 2023 bliver offentliggjort og hædret.