Grønt Akademiet
Arbejder du med frugt- og grønt i dagligvarehandlen? Så tjek vores akademi, der handler om netop din kategori. Vælg den dato og lokation, der passer dig bedst.
10.04.2024 | Munkebjerg Hotel i Vejle og Herthadalen i Lejre
Grønt Akademierne - et fagligt treat til frugt- og grøntansvarlig
Dansk Gartneri og Landbrug & Fødevarer inviterer landets grøntchefer og frugt- og grøntansvarlige fra dagligvarehandlen til en dag, der går helt tæt på frugt og grønt kategorien. Grønt Akademierne byder på et spændende fagligt program med stærke kræfter og personligheder, der styrker både engagement, faglighed og salg. Fokus ligger på alt fra råvarekendskab, disponering, nudging til salg og kundetrends.
To éns dage - øst og vest for Storebælt
Grønt Akademierne blev afholdt i april på to lokationer øst og vest i Danmark.
I år gik turen til Munkebjerg Hotel i Vejle d. 10/4 og Herthadalen i Lejre d. 17/4, hvor ca. 200 frugt- og grøntansvarlige deltog.
Se programmet for Grønt Akademiet her
Sælg MEGET mere frugt og grønt - her er oplægsholdernes råd til dig
Monika May, Analyse seniorkonsulent, L&F:
Danskerne vil gerne spise mere dansk frugt og grønt. De laveste hængende frugter er;
1. Mere grønt i velkendte retter
2. Synlig vejledning
3. Klargjorte (convenience) grøntsager
Anders Colding-Jørgensen, Adfærdspsykolog:
I indkøbssituationen vinder vanerne/det velkendte/det du plejer at gøre 9 ud af 10 gange. DERFOR hjælp kunderne med at:
1. Skabe associationer - mind dem om at grønt passer ind i det de tænker på
2. gør det nemt - fjern (mentale) barrierer
3. Hav personlighed - giv smil og gode følelser, så er de meget mere modtagelige for din kommunikation
Jan Kristensen, udviklingschef, Dansk Cater:
Fremtiden kræver fælles indsats for det grønne igennem hele værdikæden. Kunder i foodservice er ofte trendsættende og leder efter produkter i din butik for at kunne genskabe lignende foodservice oplevelse
Producenterne:
Månsson, Glade Grøntsager, Tvedemose og Rosborg Foods som vi havde forbi Grønt Akademiet, gav en åben invitation jer og jeres kolleger til en tur ud i det grønne.
Henrik Good Hovgaard, Futurist og fremtidstræner
Nøglen til at spotte trends => Opsøg irritation og hack din autopilot
Stort tak til Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter