Om os

Gode råvarer er et hjertebarn for os. Og det tror vi også, det er for dig.

Vi, her hos Landbrug & Fødevarer, har skabt dette website til dig, der er madprofessionel. Måske arbejder du med fødevarer som detailansat eller grossist. Måske har du en hverdag i et storkøkken eller på en restauration - eller er på vej i den retning. Uanset hvilken faglighed du har, så ved vi, at mad interesserer dig. Og vi håber, at du vil bruge websitet som et opslagsværktøj. Som en kilde til viden om råvarer du kan bruge i dialogen med dine kunder eller gæster. 

Vi gør os umage med at opdatere sitet med den nyeste viden om råvarer og om, hvordan du behandler dem godt i butikken og i køkkenet. Du finder nemt viden om de forskellige råvarekategorier via menuen.

Det er også her på websitet, du kan læse om vores mange arrangementer. Hvert år blænder vi op for prisuddelinger, workshops og events. Heriblandt Future Generation Økologi, Greb til Gaffel, Book en Mark, Topmøder, Horeca-projekter, og Fødevaredagen på menuen. Du kan holde dig opdateret på vores mange tiltag i fanen ’Events og aktiviteter’.

Som samlet fødevareklynge er vi alle også afhængige af forbrugerne der køber og spiser vores produkter. Derfor holder vi fingeren på pulsen og følger strømninger og tendenser blandt forbrugerene. Via menuen øverst til venstre finder du analyser om forbrugernes forhold til og mening om råvarer. Det er også her du finder en bank med materialer, som du kan fordybe dig i.

Velbekomme – og god fornøjelse.                                                                                                           

Websitet er finansieret af Svineafgiftsfonden, Kvægafgiftsfonden, Fonden for økologisk landbrug og Mælkeafgiftsfonden