Kødakademiet
Den 24. september samler Landbrug og Fødevarer hele branchen på tværs af den danske detailhandel til Kødakademiet i Middelfart.
24.09.2025

Glæd dig til en helt særlig dag i smukke omgivelser. Her kommer du til at møde kollegaer fra hele landet og en række håndplukkede relevante oplægsholdere. Når dagen er omme, har du masser af inspiration og værktøjer til at skabe værdi i kødkategorien i din hverdag. Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer fra hele landet. Deltagerne udvælges af de enkelte kæder i samarbejde med Landbrug & Fødevarer.
Projektet er støttet af Svineafgiftsfonden og Kvægafgiftsfonden
Kontakt


Læs mere

Livet som gris
Dyrevelfærd er et buzzword. Men hvordan vejleder du dine kunder i forhold til dyrevelfærd, når de står ved køddisken? Og hvad du kan fortælle dine gæster om det kød, I bruger i dit køkken, når det kommer til dyrevelfærd? Få et overblik her.

Smag & tilberedning
På denne side kan du finde information om tilberedning af kød, smag og sensorik samt forskellige griseracer og krydsninger

Fokus på jernmangel med World Iron Awareness Week
Hvis ikke behovet for jern bliver dækket, kan man risikere at udvikle jernmangel. Jernmangel er den mangeltilstand, som flest mennesker på globalt plan lider af. Op til 40% af danske kvinder har jernmangel i større eller mindre grad. 75% af de 18-35-årige kvinder angiver et indtag på under gennemsnitsbehovet (1). Jernmangel kan heldigvis forebygges, og det er vigtigt at få tilstrækkeligt jern gennem en sund og varieret kost.

Kød & sundhed
Forskere er langt fra enige om, hvilken betydning kød har for vores sundhed. Ny undersøgelse peger på, at en samlet sund kost betyder mere end mængden af kød.